Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Dritt lei av romkameraten


Anbefalte innlegg

kollektiv er ikke bestandig som hippiedrømmen skulle tilsi der alle lever sammen i harmoni og henger sammen hver dag i tv stua. Skal ganske voksne folk til å få det til å bli sånn.Folk som ikke greier å rydde eller vaske uten å bli maset på får fort problemer..

De har ikke mamma til å mase om å ta oppvasken eller rydde klær på badet lengre, og da sklir det fort ut. Siden denne jenta allerede nå trekker seg inn på rommet og låser døra, vil det neppe bli noe bedre.

Endret av Bytex
  • Liker 1
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Ja, få opp vaskeliste, og sleng gjerne inn noen sanksjoner hvis man sluntrer unna. Trenger ikke nødvendigvis å være 500,- (som nevnt over), for det blir kanskje litt for mye - da ender det bare med at hun ikke betaler. Men skriv gjerne opp ting som: vasker man ikke opp kjeler/stekepanner etter bruk, må man vaske dassen. Støvsuger man ikke, må man vaske dassen. Og hvis man sluntrer unna to ganger på rad, må man bruke sin egen tannbørste når man vasker dassen.

Lenke til kommentar

Hvordan går det TS?

Det dere kan gjøre med henhold til oppvask er å ha alt på deres egne rom (ditt og kompisen din sin), forutsatt at det er dere som har tatt dem med til fellesskapet. Hvis ikke så er det bare å kjøpe deres eget og kun bruke og vaske dem og beholde dem på rommet. Ha toalettpapiret på rommet også, ta med på dass når du trenger det og ta det med tilbake når du er ferdig. Samme med såpe, vaskemidler, osv, alt av forbruksvarer som DERE betaler for.

Hundehårene er det verre med. Hvis dere klarer det så hold dere på rommene deres og la henne ''ha'' stua, sjangsene er store for at hun ikke orker å svømme i hundehår over lenger tid.

Når det gjelder kontrakten; har dere alle underskrevet eller er det slik at to stykker gir husleien til en som betaler for alle?
Ring Hafslund (eller hvem dere nå har). Be om å få fikset det slik at dere får individuelle regninger, hvis dere får kjerringa med på det.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...