Gå til innhold

hvilken kabel til sony kamera


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Vet desverre ikke hvilken kabel du trenger, men www.ebay.com er aldri en dårlig plass å begynne å lete. Om du bare vil overføre bilder fra kamera kan du jo alltids kjøpe en minnekortleser som for eksempel denne http://www.komplett.no/k/ki.asp?action=inf...7&GrpID=19&s=pl. Kjøpte en lignende for 99.- på elkjøp så du finner den nok sikkert ganske billig om du leter.

 

Mvh.

Simen A. Farstad

Lenke til kommentar
her et sony cyber shot 2mp kamera modell nr: dsc-p31 kamera. eg har mista kabelen som eg bruker til å overføre bildene med noen som vet hvilken kabel eg kan bruke, må eg bruke sony sine kabler. hvis eg må bruke sony sine kabler så kan eg liksågodt bare kaste kameraet for den koster 905kr http://www.komplett.no/k/ki.asp?action=inf...4&GrpID=15&s=pl .

 

Tror ikke det finnes noen uorginal løsning annet enn en minnekortleser. Orginale kabler koster vel fire bein og evig fortapelse. Sorry ...

Lenke til kommentar

Jeg bruker samme kabel til mitt Sony P50 og Logitech pocket digital, så vidt jeg husker var det samme kabel på Mustek kameraet også.

Usikker på hva denne kabelen heter, men stikk innom en fotobutikk (som driver med digitalkamera) eller send en mail til forhandler så får du nok denne kabelen for noen hundrelapper.

 

m0rg

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...