Gå til innhold

Sperre stjålet iPhone fra USA.


Anbefalte innlegg

Heisann!

 

For noen ukers tid tilbake bestilte jeg en iPhone 5S fra en liten sjappa i USA.

Denne telefonen har jeg fortsatt ikke fått da den er blitt rota bort i posten. Jeg hadde sporing på den helt til den reiste ut av USA for 3 uker siden. Siden har jeg ikke hørt noe, jeg antar det er en forbanna idiot et eller annet i systemet som rett og slett har forsynt seg av den. Telefonen er helt ny og ulåst og kan derfor brukes uten noen problemer for tyven.

 

Det jeg lurte på er om det er mulig for meg å få denne sperra på noen måte? Hvis ikke jeg får bruke den, skal ikke noen andre få bruke den!!!

Jeg vet at politet har en mulighet til dette? Eller må jeg ringe Apple evt? Eller må jeg be butikken gjøre det?

Jeg har kvittering på mail med IMEI på telefonen og så vidt jeg vet er det vel denne som trengs for å sperre den? Men vil sperringa virke i Norge da dette teknisk sett er en amerikansk telefon?

 

Jeg har forøvrig tatt kontakt med butikken den er kjøpt i, men har ikke fått noe svar fra dem foreløpig (venter svar innen 2 dager). Jeg vet dette ikke er noen svindel fra butikkens side da jeg har vært i butikken i USA og kjøpt ting hos dem tidligere.

 

Takker for alle svar!

Endret av Me04
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg har opplevd at pakkesporingen stopper etter at pakken har forlatt USA for så å få hentelapp i posten. Jeg synes 3 uker høres ganske lenge ut så det kan vel være en mulighet for at den er stjålet. Jeg er usikker på hvordan det er i USA men i Norge er pakker forsikret opp til en viss sum. Du kan jo sjekke om pakken din er det. i hvilken grad det er register for sperre av IMEI-numre er jeg usikker på.

Lenke til kommentar

Takk for svar ilpostino :-)

 

Ja, har selv opplevd at det plutselig dukker opp hentelapp i postkassa, men aldri gått så lang tid tidligere.

Jeg må vel ta kontakt med posten og høre om forsikring? Men er det ikke mulighet for å ringe Apple og be om sperring av IMEI, de har da en oversikt om telefonen er blitt registrert opp mot dem når den tas i bruk første gang? Har fortsatt håp om at det dukker opp en hentelapp, men den blir mindre og mindre for hver dag :-( 6000,- rett i lomma på en tyv.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...