Gå til innhold

hoteller i århus


tomacro

Anbefalte innlegg

Hei.

 

Ser etter hotell i Århus (Danmark) i januar perioden. Men virker for meg som det er svært få hoteller i området ,ellers er det kanskje kun på den tiden.

Når jeg søker via hotels/booking, så finner jeg f,eks 4-5 hoteller. Enten er det ekstremt dyrt ellers ligger de flere km utenfor sentrum.

 

Skulle tro at en by på rundt 200 000 - 300 000 innbyggere hadde litt flere hotell å gå på?
Noen som har noe erfaring som har vært der?

 

 

 

Endret av tomacro
Lenke til kommentar
  • 3 uker senere...
Videoannonse
Annonse

Det finnes flere muligheter.. Et veldig billig alternativ er Cabinn som ligger klin midt i sentrum av Århus. Når jeg har besøkt byen har jeg som regel hatt bil, og da har jeg foretrukket å bruke Hotel Mercur. Her er det også ganske billig! Det ligger noen km unna sentrum, men det går busser inn til sentrum HELE tiden! Venter max 10 minutter på neste buss, og koster kun 20 kr en vei (ellers går det an å kjøpe klippekort på 7/11 og få rabatt). I hvert fall går buss nr 1A, 4A, 11 og 14 direkte inn til sentrum på kun 10-15 min. På dette hotellet er det også gratis parkering i kjeller, så da kan bilen stå i fred der under hele oppholdet.

Utenom Cabinn og Hotel Mercur blir det kanskje litt dyrt vil jeg tro...

Hvis det er mer du lurer på, så bare skriv - jeg har bodd der i et par år så er ganske kjent - i hvert fall i sentrumsområdet :)

Lenke til kommentar
  • 4 uker senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...