Gå til innhold

Nå bør du skifte abonnement


Anbefalte innlegg

 

 

Ouch, vill se förklaringen till de flera tusen som beställt Netcom där det stog obegränsat med data när vi köpte det, till denna ändring. Hoppas verkligen Netcom håller det de lovade innan sista ändringen. Det är en del skillnad mellan 6GB och obegränsat.

 

Eller känner de att de fått tillräckligt med kunder och att de nu kan göra detta? De förlorar garanterat pengar på all inclusive. Efter att ha hört med Netcom har de som beställde Abb när det var fri data, är också registrerade med fri data så no harm.

 

Men Netcoms jubileumsabbonemang blev ju raskt mindre aktuellt för nya.

Det må jeg si var en meget kortvarig "fri bruk av data"-kampanje.

 

I går kikket jeg innom Telenor, og så at de hadde en 6GB datagrense på sitt mot-tiltak (tilbud). Det er jo godt mulig Netcom har føyet seg etter hvordan Telenor reagerte på jubileumstilbudet.

 

Men, hvordan skal Netcom vri seg unna hva de i utgangspunktet lovet?

Da var det jammen godt at jeg ikke flyttet over til Netcom. Og det er kanskje bedre å betale kr 199,- for 1 Gigabyte sammenliknet med kr 299,- for 6 Gigabyte.

 

Jeg tenkte som så, at kanskje det var verdt det lille behaget med å kunne slippe å tenke på databruken i innlandet. Men, nå tenker jeg kanskje heller at det er verdt å avvente, og klare seg med sparsommelig databruk på 1 Gigabyte.

 

Så kan Netcom og alle de andre ha det så godt, og la være å tjene den hundrelappen ekstra fra riktig mange potensielle abonnenter. :)

 

Det er rett og slett sleipt av Netcom å reklamere på den måten de har gjort de første dagene. Jeg er glad jeg ikke er i samme båt som de som nå sitter og ergrer seg over Netcoms oppførsel. Jeg står fritt til å hive meg på neste gode tilbud uansett hvilken leverandør det kommer fra.

 

Netcom skal også få et aldri så lite forklaringsproblem for hvorfor de trakk kampanjen. Selv om de også må tenke på kapasiteten, så har de nå likevel et forklaringsdilemma foran seg. :rofl:

Helt enig med deg, NetCom er sleipere enn en ål i tønne med snørr når det gjelder oppførsel i denne jubileum pakken. Men, hadde jeg vært deg hadde jeg betalt 100kr exstra i mnd for å unngå sparsommelig bruk ;)
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Byttet til Tele2 sitt XL abonnement og ble straks oppringt av min gamle leverandør, Talkmore. Vil gjerne være i Tele2, da kundeservicen til Talkmore ikke er noe særlig å skryte av! Men 4G og HD Voice frister. Er det stor forskjell i dekning på disse leverandørene? Hvilke hastigheter her Talkmore på 3G og 4G? Full telenor, eller justerte? Enn Tele2? Kan det tenkes at man i Tele2 har abonnementet på ubegrenset tid, men ikke hos Talkmore?

 

Talkmore har vel da ikke hdvoice eller 4G enda. Jeg ville evt sett på kampanjen til djuice som idag har 299, fri tale, fri sms og fri mms + 3000mb med data derav de nå har kampanje på fri data med 6GB strupning(1år, men uten binding), samme strupning som du har hos tele2 med XL.
Lenke til kommentar

Er det noen som har benyttet seg av og testet tilbudet til Telenor skikkelig? Jeg leser av en liten tekst at "Hastigheten reduseres til 128 kbit/s hvis bruken overstiger 2 GB av abonnementets innhold og eventuelt kjøpte datapakker." I mine øyne virker det som mye av vitsen av å ha 6 GB til rådighet faller bort hvis hastigheten allerede strupes ved 2.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Er det noen som har benyttet seg av og testet tilbudet til Telenor skikkelig? Jeg leser av en liten tekst at "Hastigheten reduseres til 128 kbit/s hvis bruken overstiger 2 GB av abonnementets innhold og eventuelt kjøpte datapakker." I mine øyne virker det som mye av vitsen av å ha 6 GB til rådighet faller bort hvis hastigheten allerede strupes ved 2.

 

Tror du misforstår her. Hastigheten strupes hvis man går over 2GB over inkludert data. Dvs over 8GB/mnd. før det blir struping.

Lenke til kommentar

For oss som har hatt såkalte fri bruk av mobildata fra før virker det som om ting har blitt til det verre. Jeg er kunde hos Talkmore og har pr i dag 500 av både sms/mms/ringeminutter, samt 5 GB data før struping trer i kraft. Fra neste måned forsvinner dette abonnementet, og nå krever de betalt (maks kr 20 pr dag) for bruk over 5GB, Kanskje ikke noen stor sak for de fleste, men jeg for min del har som regel passert 5GB før måneden er omme. Virker som de fleste av leverandørene som benytter Telenors nett har noe lignende vilkår, men kom gjerne med tips om andre abonnementer som ikke har slike begrensinger (leveranandører som benytter Netcoms og Network Norways nett er uaktuelle pga dårlig dekning og/eller krav til at dataroaming må være påslått.)

Lenke til kommentar
×
×
  • Opprett ny...