Gå til innhold

Oktoberfest 2013-bjeks-150 mm f2,8 macro


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Tja, noen ganger er stativ mer i veien enn til nytte. Men et generelt problem med makro er mangel på lys, og da kan stativ noen ganger være redningen. Varierer med og uten når jeg er ute og makroerer med min egen D700.

 

Å få noe kritisk skarpt er alltid en utfordring (spesielt når lukkertiden må lide), da kan et slikt "hårete" motiv som i det tredje bildet være redningen. Her var det vel mulig å ligge langflat med god støtte. Ganske morsomt synes jeg. Liker også komposisjonen med lønnebladet, markspist tre er heller ikke å forakte.

Lenke til kommentar

Her har du gjort det som jeg går utifra at de aller fleste av oss lover at vi skal gjøre. I år, ja i år skal jeg ut å ta bilder av deilige høstfarger. Blir det gjort? sjelden ihvertfall hos meg.

 

Blåbærene ser gode ut, uten at jeg syns at bildet ble bra (for meg)

Det fargerike høstløvet mot trestammen har deilige farger og fin kontrast mellom bladet og stammen, men her syns jeg at utsnittet ble litt for trangt. Og den kritikken kommer fra en som fremdeles kutter beina av folk :wee:

Bilde nr 3 fra skogbunnen er et av de bildene som viser så tydelig hvorfor makro er gøy. Vi får se ting vi vanligvis ikke legger merke til og fra et perspektiv de fleste av oss, ihvertfall voksne sjelden opplever.

 

Gleder meg til fortsettelsen.

Lenke til kommentar

Nå er det plutselig mørkt når jeg drar meg ut - og mørkt når jeg kommer hjem. Å være kreativ fotograf da, er jammen ikke lett! Her er et bilde fra helgen: Båtlengsel....Så må det vel litt skjerpings til i løpet av uka, ellers faller medlemsskapet i pingleklassen sammen også :dribble:

post-261164-0-49963900-1382373881_thumb.jpg

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...