Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Heisan da nærmer det seg for at jeg skal kjøpe meg en ny pc. Jeg ønsker at den skal være stasjonær, og slik at den blant kan takle Minecraft, simulator spill, og muligens jeg begynner med League Of Legends. Jeg ønsker at den skal være god å filme med ettersom jeg kommer til å filme endel Minecraft, og legge på Youtube. Så det viktigste er att den filmer godt, og takler Minecraft uten lagg. Jeg har så å si ingen peiling på pcer. Jeg ønsker att den skal være så billig som mulig bare den takler Minecraft og endel filming godt. Jeg vil bygge selv. Budsjettet ligger på mellom 7-8K smile.png På forhånd vil jeg si takk til alle svar osv.
MVH Flame smile.png

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Det å overklokke er å sette prosessorhastigheten (klokkefrekvensen, GHz) til høyere enn den er når du kjøper den. Bare 2 prosessorer fra Intel støtter dette på denne platformen.

 

Siden du ikke vet hva overklokking er så tviler jeg på at du kommer til å prøve det med det første. :p

 

Men det er en fin måte å skvise ut mer ytelse uten å betale for det.

 

 

Å kjøpe en CPU-kjøler er uansett greit, ettersom standardkjøleren til Intel ikke er noe å skryte av. Den gjør jobben, og sitter som regel fast, men den bråker og er ikke særlig bra.

Endret av Stian Aarskaug
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Overklokking er litt som å trimme en bil. Du kjører bl a prosessoren på høyere frekvenser enn standard.

 

Når du ikke vet hva overklokking er, og i tillegg ikke har operativsystem, så er valget i grunn enkelt. Budsjettet ditt tillater kun mitt oppsett. Med mitt oppsett får du SSD, OS og strømforsyningen av bedre kvalitet. Du mister mulighet for overklokking av CPU. Grafikkmessig er de like.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...