Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Tapet av den store kjærligheten


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Hadde jeg bare vært glad i å feste hadde ting vært lettere. Men hvor skal jeg møte noen? Er kun på skolen og trening..jeg skal til legen til fredag,men jeg vet ikke..tanken på alt hun gjør med han nye dreper meg. Jeg får ingen ro i kroppen..

Det er eiersyken som taler, ikke kjærlighet. Det vil ta tid, men fokuser på at hun ikke er din eiendom og at hun har all rett til å gjøre som hun ønsker, og det samme har du. Dette er IKKE ett forsøk på å angripe din karakter, det bare blir sånn innimellom, spesielt hvis man har vært sammen i så mange år. Man blir rett og slett litt eiersyk!

 

Som jeg har sagt før så kan det være til fordel hvis du går litt ut av din egen komfortsone. Ta initiativ til å prate med flere folk, av begge kjønn, vær mer åpen for forslag, gå på en fest eller to hvis du blir invitert, eller til og med spør folk på skolen og jobb (hvis du jobber) om ''hvor det skjer til helga''. Inviter folk ut på gruppeaktiviteter som ikke nødvendigvis involverer alkohol også, som bowling, film og pizzakveld, kino, middag ute, stå på skøyter (vinteren er rundt hjørnet nå), fotball, osv osv osv. Mulighetene dine er uendelige :)

Lenke til kommentar

På treningssenteret her en dag var det ei jente som glodde sykt på meg. Hun så ut til å være av typen som er der for å få blikk av gutta, og kunne sikkert blitt med hjem for en kveld. Men jeg orka ikke engang tanken. Jeg er bare ikke den typen lengre..selv om det kanskje ville gjort det lettere at hun ikke var den eneste som fikk noe nytt..

Lenke til kommentar

Gjennom dialog med SSFF, Seksjon for selvmordsforskning og forebygging har vi fått råd om hvordan man skal behandle innlegg fra brukere som vurderer å ta sitt eget liv.

Tråden blir derfor stengt og jeg henviser den eller de som måtte ha reelle tankar om dette om å ta kontakt med profesjonell hjelp. Forumbrukerene her inne har ikke den nødvendige kunnskap og forutsetningene for å takle en situasjon som dette.

Det finnes dyktige folk der ute som kan hjelpe deg med den slags tanker, jeg vil oppfordre deg til å ta kontakt for en prat. Du kan og ta kontakt anonymt på nettet gjennom nettsidene til Kirkens SOS.

Kristeinformasjon i nødstilfelle

Krisetelefonen til Kirkens SOS i Norge: 815 33 300 (Teksttelefonen for døve tlf. 55 32 56 97)
Kirkens SOS Chat (åpningstid mandag til fredag 18:30-22:30)

Om noen har spørsmål eller kommentarer så ta gjerne kontakt med meg eller andre i moderatorlaget til diskusjon.no over personlig melding.

Mvh
Malvado.

Endret av Malvado
  • Liker 1
Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...