Gå til innhold

Produksjon av Iskrem


Tijiel

Anbefalte innlegg

Hei.

 

Jeg ønsker å komme i kontakt med personer som kan produsere Iskrem. Er det noe som vet hvor jeg kan hendvende meg for å finne fagfolk som kan dette?

 

Jeg forstår at Diplomis og Henning Olsen osv er det mest innlysende, men har lyst til å komme i kontakt med et mer forskningsmiljø / studenter på matinstitutt eller lignende.. Dette er for å dele en ide og gjøre produktutvikling / testing av iskrem.

 

Vist noen har noen innspill på hvor jeg kan komme i kontakt med noen med denne kunnskapen så hadde det vært glimrende :)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

 

Enhver kan da produsere iskrem - jeg produserer ganske ofte til familiens eget bruk...

 

Det er jeg klar over, men jeg har en ide om å utvikle en annen type iskrem. Men ønsker da å komme i kontakt med personer som gjør dette i en større skala / i produktutviklingsfasen. Blandingen krever en mer kjemisk forståelse og trenger nok en del prøving og feiling før jeg kan "introdusere" en ny type iskrem.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...