Gå til innhold

Produksjon av Iskrem


Tijiel

Anbefalte innlegg

Skrevet

Hei.

 

Jeg ønsker å komme i kontakt med personer som kan produsere Iskrem. Er det noe som vet hvor jeg kan hendvende meg for å finne fagfolk som kan dette?

 

Jeg forstår at Diplomis og Henning Olsen osv er det mest innlysende, men har lyst til å komme i kontakt med et mer forskningsmiljø / studenter på matinstitutt eller lignende.. Dette er for å dele en ide og gjøre produktutvikling / testing av iskrem.

 

Vist noen har noen innspill på hvor jeg kan komme i kontakt med noen med denne kunnskapen så hadde det vært glimrende :)

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Hei.

 

Jeg ønsker å komme i kontakt med personer som kan produsere Iskrem.

 

----

 

 

Vist noen har noen innspill på hvor jeg kan komme i kontakt med noen med denne kunnskapen så hadde det vært glimrende :)

 

Enhver kan da produsere iskrem - jeg produserer ganske ofte til familiens eget bruk...

Skrevet

 

Enhver kan da produsere iskrem - jeg produserer ganske ofte til familiens eget bruk...

 

Det er jeg klar over, men jeg har en ide om å utvikle en annen type iskrem. Men ønsker da å komme i kontakt med personer som gjør dette i en større skala / i produktutviklingsfasen. Blandingen krever en mer kjemisk forståelse og trenger nok en del prøving og feiling før jeg kan "introdusere" en ny type iskrem.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...