Gå til innhold
Spørsmål om helse? Still spørsmål anonymt her ×
Husk at de som svarer ikke nødvendigvis er helsefaglig personell. Ta kontakt med fastlege ved bekymringer!

Anabole Steroider v.2


AnonymDiskusjon

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Ok. Har nå fått lest meg litt opp på emnet og står igjen med følgende:

 

Helsesjekk. Sjekke blodtrykket og blodnivåer -- dette er allerede gjort. Men så klikker jeg mer om blodprøver (på den andre nettsiden), så kommer det 404 - page not found! >_< da fuk. Men jeg regner med at det er rimelig greit. Jeg sjekker blodtrykk, nyrer, lever og stoffskiftet. Hva i allverden. Noen som har noen ide om hva jeg skal se etter her?

 

Om det å velge riktig bol: Det finnes en myriade av forskjellige preparater. Enathane er god for førstegangsbrukere. Jeg skal ikke bruke Anandrol eller Dianabol pga. veskeretensjon. Og sustanon er utelukket pga tidl. plager med kviser. Enathane virker bra for meg tror jeg. Vil gå for enathane.

 

Sånn ellers: Viktig å utnytte syklusen maksimalt og trene gjennom hele perioden. Gjerne lade opp med kreatin monohydrat noen uker i forveien slik at det inntreffer akkurat med syklusen. Leser videre at mange i restitusjonsfasen skifter ut testosteron med høyere androgen effekt, trenbolon, for å få det meste ut av muskelvolumet. (er dette til virkelig avansert bruk eller trenger jeg det?)

 

Forebygging av uønskede virkninger: Her går jeg nesten ut i fra at det er snakk om østrogen nivå og gyno effekten. Vil tro det er her PCT kommer godt med. Novaldex er en anti østrogen. Nå trenger jeg bare aromatose-hemmere. Hva trenger jeg av aromatose hemmere?

 

Mange bruker også i PCT anti-katabolsk stoff som heter Clentuberol (hva er dette for noe?)

 

Vel, det var mine tanker for nå. Det som er dritt er at ingen av infolenkene funker på den nettsiden.

 

Jeg trenger råd her folkens.

 

 

 

Anonym poster: 2f507ad16950837ab4a34886efa7bf36

Lenke til kommentar

BULLSHIT, ser man bra ut i baris vil man jo gjerne vise seg fram, uansett om målet er idrett/Styrkeløft/hobbybygging osv.

Vise seg frem for hvem? JO for andre enn seg selv. Som sagt driter jeg i om folk trener eller ikke, driter i om de legger det ut. Men det er sannheten
Lenke til kommentar

Til blodprøvene ber du om å få sjekket følgende:

 

Test: [8-35]

e2: [0-.18]

SHBG: [8-60]

Albumin: [36-47]

FTI: [2.3-9.9]

Bioavailable T: [5.2-19.95]

Prolactin: [0-700]

TSH: [.2-4]

T3: [3.5-6.5]

T4: [11-23]

FSH: [5-12]

LH: [2-12]

 

Selfølgelig skal du trene gjennom hele kuren. Dette burde si seg selv... hva er vekt, høyde og alder på deg, og hva tar du i de 3 store? Er ikke lenge siden en kar på 53kg kom og spurte om jeg hadde noen tips angående PCT, da han var langt inne i sin første kur. (satser på at du ikke er på det nivået, isåfall vil du tjene MYE i lengden på å holde deg naturlig en stund til)

 

Trenbolon er det sterkeste steroidet du finner, og av alle skrekk-historiene du leser om folk som henger seg og tar selvmord pga misbruk av steroider så er det tren de mest sannsynlig har gått på. De aller fleste får seg en skikkelig psykisk smell når de går av trenbolon, og for en førstegangsbruker skal man SELFØLGELIG(!) holde seg unna.

 

Aromatasehemmere inngår ikke i PCT. Dette tar du under selve kuren. Aromasin er det beste om du får tak i det, om ikke så bruk arimidex. Om ari er det du får tak i så kjør 0.5mg annenhver dag, eller hver tredje dag - alt ettersom hvor følsom du er for østrogenrelaterte-bivirkninger. Hver tab er på 1mg så du må dele de i 2.

 

Du finner fort ut hva clen er om du googler det. Det er ikke noe du vil inngå i PCT'en din som førstegangsbruker.

 

Alt du trenger er:

 

Hetteglass/amps med testosteron enanthate

Arimidex eller Aromasin

Nolvadex

 

Ellers vil jeg råde deg å vente med noen kur til du har skaffet deg mer kunnskap om steroider.. det virker som du er helt blank på det meste, og å lese ett par artikler er virkelig ikke nok.

Lenke til kommentar

Bare for å gjøre det klart: enanthate*, trenbolone*, anadrol*

 

Jeg skal ikke bruke Anandrol eller Dianabol pga. veskeretensjon. [...]

 

[...] Gjerne lade opp med kreatin monohydrat noen uker i forveien slik at det inntreffer akkurat med syklusen.

Anonym poster: 2f507ad16950837ab4a34886efa7bf36

 

?

 

Vet du hva kreatin gjør? Det er jo selve kongen av water retention. Vet ikke helt om du er inneforstått med hva veskeretensjon egentlig er.

 

Ved å redusere inntaket av natrium og spise så rent som mulig, vil du få minst mulig vannvekt i din dbol-cycle. Merk deg at dbol hater levera di, så der må du regne med å måtte ta leverbeskyttende midler som milk thistle.

 

Leser videre at mange i restitusjonsfasen skifter ut testosteron med høyere androgen effekt, trenbolon, for å få det meste ut av muskelvolumet. (er dette til virkelig avansert bruk eller trenger jeg det?)

 

Nope, går fint med test e gjennom hele perioden som første kur.

 

Mange bruker også i PCT anti-katabolsk stoff som heter Clentuberol (hva er dette for noe?)

Anonym poster: 2f507ad16950837ab4a34886efa7bf36

 

Clenbuterol er en bronchodilator, som hjelper mot pusteproblemer, spesielt da astma. Den har en termogenisk (direkte oversettelse fra engelsk grunnet mangel på norsk ord) effekt, som vil øke kroppstemperaturen din litt. Dette vil til gjengjeld bidra til å øke forbrenningen din litt.

 

I tillegg er clen anti-katabolsk, som er hovedgrunnen til at det brukes som PCT, så man skal kunne beholde gainsa sine i best mulig grad mens man går ned i fettprosent.

 

Det går også en til dels kontroversiell debatt om clens anabole effekt, eller i hvert fall dens stimulerende effekt på sentralnervesystemet, som kan gi deg økning i styrke. Ikke alle opplever dette, men mange gjør det.

 

Ytterligere merker noen bedre utholdenhet grunnet clens evne til å øke oksygentilførselen til muskulaturen, men mange opplever også at de ikke klarer å utføre mye cardio pga. den økte hjerterytmen, som da er en av bivirkningene til clen.

 

Clens vanligste bivirkninger er skjelving (alle vil oppleve det), kramper, økt hjerterytme, økt kroppstemperatur (en del av funksjonen) og hodepiner. Du kan ta 3-6g taurine daglig og få i deg kalium (en banan eller to pleier å være nok) for å motvirke krampene og skjelvinga, men skjelvinga vil nok alltid være der, i hvert fall i begynnelsen.

 

Edit: la til bivirkninger.

Endret av Eloquent
Lenke til kommentar

Vise seg frem for hvem? JO for andre enn seg selv. Som sagt driter jeg i om folk trener eller ikke, driter i om de legger det ut. Men det er sannheten

Det blir som å si at en fyr som har brukt tusenvis av timer på og skru på dragbilen sin kun holder på med det for å kompensere for andre ting om han legger bilde av den ut på facebook??

 

Du er på jordet gutt.

Endret av Primer4
  • Liker 2
Lenke til kommentar

Etter å ha lest meg opp litt om emnet føler jeg meg relativt trygg på hva jeg skal gjøre. Jeg har bl.a fulgt opp noen av lenkene gitt her, lest videre på dedikerte forum mm. Det ser lovende ut på nåværende punkt. I midlertidig vil jeg ikke at noen skal ta skade av denne tråden. Det er faktisk langt viktigere å lese enn du tror. Jeg føler at jeg har fått rimelig greit svar på det jeg lurte på og markerer dermed denne tråden som løst.

 

Anonym poster: 2f507ad16950837ab4a34886efa7bf36

Lenke til kommentar

Nesten litt skummelt å lese, da det er som å lese en artikkel om meg selv

Tror de fleste som trener passer til mange av beskrivelsene der. Jeg ser konstant etter mangler med eget utseende for å bygge opp en mer aestetisk kropp, samt bli mer symmetrisk. I tillegg føler man seg alltid liten når man trener, for man kan bli større og forbildene har som regel trent såpass lenge at de er med sitt genetiske max.

Lenke til kommentar

Tror de fleste som trener passer til mange av beskrivelsene der. Jeg ser konstant etter mangler med eget utseende for å bygge opp en mer aestetisk kropp, samt bli mer symmetrisk. I tillegg føler man seg alltid liten når man trener, for man kan bli større og forbildene har som regel trent såpass lenge at de er med sitt genetiske max.

Jeg har utviklet megareksi såpass at uansett hvor stor jeg blir vil jeg aldri føle meg komfortabel. Eneste plassen jeg er komforabel er på treningssenteret, da der er speil og jeg ser med mine egne øyne at jeg er størst. Drar jeg ut på byen f.eks har ikke jeg noe speil å se meg selv i, som gjør det veldig vanskelig da jeg ikke vet hvordan jeg ser ut til enhver tid. Derfor går jeg alltid i, som det står beskrevet i artikkelen store, vide klær, selv om sommeren. Jo større jeg blir jo større blir de jeg sammenligner meg med. Når jeg begynte å trene så jeg på de mindre gutta som konkurransen min, etterhvert de litt større gutta, og til slutt de største gutta. Når jeg ikke hadde noen å sammenligne meg selv med på gymmet begynte jeg å sammenligne meg med de største byggerne i norge.. jeg vil aldri være komfortabel med meg selv før jeg vet at jeg er den største i verden. Jeg følte meg større helt i starten av treningskarrieren min enn det jeg gjør nå til tider, for å si det sånn.. at de fleste som trener har megareksi er nok langt fra fakta. En "begynnelse" av megareksi muligens.. om man står komfortabel i en t-skjorte, en singlet eller samme hva det er så har ikke man megareksi..

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...