Gå til innhold
Spørsmål om helse? Still spørsmål anonymt her ×
Husk at de som svarer ikke nødvendigvis er helsefaglig personell. Ta kontakt med fastlege ved bekymringer!

Hvordan slutte med anti-depresive medisiner?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Gjest Bruker-95147

Jeg kan foreslå meditasjon som et veldig godt alternativ, og som også er helt gratis og absolutt uten bivirkninger. Men så vet jeg at dette med meditasjon, er ofte sånn som det snakkes mye om, men det er mer sjeldent å treffe de som virkelig kan dette, og har egne erfaringer med verktøyet. Selv om det er fantastisk enkelt å gjøre, krever det likevel endel forarbeid hos den som skal settes seg ned å oppnå gode resultater. Derfor nevner jeg det bare - så får du vurdere om du vil prøve det selv. Jeg kan bidra med endel råd og linker til de lærerne og pensumet som jeg har tilegnet meg, men det får i så fall du bestemme selv.

 

Uansett MÅ du gå via din lege, og ikke legge skjul på noenting - du kan jo nevne meditasjon, og høre om hva legen selv tror om den typen egenbehandling

 

Lykke til

 

:)

Lenke til kommentar

Dette skal man vel ègentlig ta opp med legen, men jeg trappet ned på mine uten legen, da de ikke viste interesse av å si i fra til meg med hvordan det skulle gjøres. (Fikk det fra jeg var 13 til jeg var 18, hvor jeg bestemte meg for å slutte selv.)

 

Kutt ned SAKTE! En jeg kjenner trappet ned på kort tid, og ble så emosjonelt ødelagt at det var forferdelig å være vitne til. Kunne plutselig begynne å gråte, mens h*n fortalte deg hvorfor du ikke har gjort mer for h*n, hvor mye h*n har gjort for deg og omvendt, forså å være normal, til å bli fly forbanna, til å begynne å gråte igjen.

 

Denne personen måtte gå på sjøsyketabeletter i flere uker for å stablisere det.

 

Jeg for min del brukte lang tid, og jeg kuttet ut av meg selv. (Vi snakker da at jeg kuttet ned fra 1-1/2-0 tabeletter over noen måneder.

 

Men som sagt, dette avhenger av dose og merke, så du burde ta det opp med legen din. Anonym poster: 015019e3678a8d3cbdebbebcd5f0ee8f

Lenke til kommentar

Dette er ikke noe man gjør alene på måfå. Velger du å slutte på dem trenger du først og fremst erfaringer for de/den medisinen det er snakk om og et supportsystem. Det er jo en grunn til at man begynte på medisinen i utgangspunktet.

 

En tidligere tråd som tar for seg litt av problematikken;

https://www.diskusjon.no/index.php?showtopic=1494352&st=0&p=20301547entry20301547

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...