Gå til innhold

Jeg heter Jarle


Anbefalte innlegg

Heisann,

 

Jeg har vært medlem her en stund, og skrevet et par ord også, men jeg kjenner absolutt ingen her inne. Hadde vært kult å blitt kjent med noen. så kontakt meg gjerne!

 

Jeg bor i en liten by på Sørlandet, og jobber som service ingeniør innenfor oljebransen. Driver med PLS og elektronikk på jobb. Reiser 4 uker og er hjemme 4 uker, og da kan det bli litt vanskelig å holde kontakt med folk. Begynte akkurat i denne jobben, så vet ikke hva jeg skal gjøre hjemme enda.

 

Er 27 år, og nyskilt, så hele verden ligger for mine føtter akkurat nå. Jeg er veldig snill tror jeg, og omtenksom og liker tekniske dippedutter og alt annet som vi gutter syntes er morro.

 

Håper alle har en fin dag!

  • Liker 7
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Javel, hva så om navnet mitt her er mongo? Kanskje jeg er mongo? Jeg liker å kverulere og gjøre det motsatte av hva folk vil, og jeg elsker å provosere!

Jeg syntes deres navn er mongo, men jeg tror ikke dere kommer til å bytte for det!?

 

Jeg har hund, ingen barn...

Hunden er en blanding av Rottweiler og Schefer (og litt border collie). Morsom liten hund, veier 27kg bare og er 3 år. Den er aldri tom for energi, og hun kan være litt masetet. Hvis man sitter med hendene i fanget kommer den bort med snuta og løfter på handa di, for den vil du skal kose med den... Den heter Quila. Når vi fikk henne var den 6 mnd gammel, og da het den Tequila. Det ble litt harry, så vi forkortet det.

qySb9Be.jpg

  • Liker 2
Lenke til kommentar
  • 4 uker senere...

Ja, hadde sikkert vært en mulighet å gi den bort, men det er også vanskelig, for en vil jo at hunden minst skal ha et så bra liv som den har hatt. OG det kan man ikke forsikre seg om, selv om dere er flinke og gode mennesker.

 

Den andre tingen er at hunden ikke var spesielt glad i barn, så vi måtte hele tiden være på vakt hvis det var unger i nærheten. Da har i hvertfall jeg litt betenkeligheter med å gi den vekk, i hvertfall til folk jeg ikke kjenner. Selv om man gir fra seg ansvaret for den når man gir den bort, så er det ikke så enkelt sånn moralskt sett. Syntes nå i hvertfall vi da.

 

Jeg ble egentlig litt overrasket over at ex-kona ikke ville ha den, for det har liksom vært det aller kjæreste hun har hatt. Men den passet ikke inn i den nye livsstilen hennes tydeligvis. Jeg hadde beholdt den hvis jeg kunne, men jeg er i utlandet 6 av 12 måneder i året, og da går det ikke.

 

Her er et TV-serie tips til dere (i hvertfall til dere boysa): Generation Kill. Andre gang jeg ser den nå, og jeg syntes den er utrolig bra! Det er en miniserie på 7 episoder, hver 1 time.

Lenke til kommentar

^ dat. Dyr er ikke blitt annet enn underholdning for mennesker nå til dags. Hørt om folk som setter sprøyter i valpen sin, slik at den holder "fasongen"(vokser ikke) resten av livet - som vil si ikke mer enn 3-5 år, så dør den, for at syke mennesker skal kunne kle den i rosa klær og sko samt ha den som veskepynt.

  • Liker 3
Lenke til kommentar

Når man skaffer seg dyr så er man bundet 10 år + fremover i tid. Faen jeg hater folk som deg som ordner deg hund også passer det plutselig ikke å ha den mere å man bare avliver den.

Jeg er helt enig med deg! Selv syntes jeg det var veldig trist. Nå er det sånn at jeg og ex-kona akkurat hat gått fra hverandre og vi selger da huset og flytter på hver vår leilighet. Jeg er annenhver måned i Korea, og har ikke mulighet til å ha den da. Bruddet mellom meg og min ex-kone kom som lyn fra klar himmel på meg, og det er jo derfor dette ble løsningen. Vi var jo klare for å ha den helt til den døde naturlig hvis vi ikke hadde gått fra hverandre.

Jeg har ingen jeg kjenner som kunne hatt den mens jeg var i Korea heller.

 

Ex-kona mi har forandret seg såpass og gjort så mange rare ting i det siste at jeg kjenner henne ikke igjen. Tror ikke hun kommer itl å angre på noen av de valgene hun har tatt i det siste desverre...

 

edit:

Det du forteller om Nudelpus har jeg aldri hørt om, og jeg vil ikke høre mer heller tror jeg. Det er jo bare helt sykt! Jeg var jo kjempeglad i hunden, og er vel generelt glad i dyr, men gitt omstendighetene som jeg ikke kan gjøre noe med, så var dette løsningen, og det var som sagt kanskje ikke den noen hadde håpet på. Og det var kanskje heller ikke den beste...

Endret av mongojarle
Lenke til kommentar
Gjest Bruker-292501

Hva med å skifte navn til Jarlejarle da? trenger vell ikke avlive da, gi den vekk til noen andre. Hvordan ville du likt vist noen avlivet deg fordi de ikke hadde tid til deg?

Endret av Bruker-292501
Lenke til kommentar
  • 4 uker senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...