Gå til innhold
Trenger du hjelp med PCen? Still spørsmål her! ×

Anbefalte innlegg

Jeg har en HP H8 som nå ikke fungerer etter det lynte her tidligere i dag. Når jeg kom hjem prøvde jeg å slå på dataen og det som skjer er det kommer først blått lys (som det skal til vanlig) på startknappen, men så blir det oransje, og selve pc-en lager en pipelyd som gjentar seg som en slags alarm. Viften går, men det er ingen kontakt med skjermene mine eller noe. Dekorasjonslys på pc-en lyser heller ikke.

 

Jeg har hatt samme problem en gang før, etter jeg fikk bluescreen mens jeg spilte. Da leverte jeg den inn på reparasjon men de sa at den virket når de startet den opp, og at det ikke var noe som helst galt med den, men jeg prøvde jo å starte den om igjen og om igjen i flere dager før jeg leverte den inn (har en mistanke om at det var fordi den var helt ny og at de ikke ville betale for å ha den inne). Jeg har selv veldig lite peiling på PC, jeg bare gamer ^^.

 

Noen idé om hva som kan feile den? Bør jeg levere den på reparasjon igjen eller skal jeg bare ha den en stund og prøve å starte den slik som tydeligvis skal ha fikset den sist gang?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Pipelyden piper visst 5 ganger før den har et litt lengre opphold enn vanlig. Merket det ikke først.. :p Fatal errors related to the operation of critical motherboard components - such as the CPU står det at er :s

Da er enten hovedkort eller cpu grillet og klar til servering. Du får levere den inn, eventuelt bruke forsikring som dekker lynskade om du har det.
Lenke til kommentar

Det er garanti på den, men det gjelder vel ikke for lynskader eller?

 

Hvis hovedkortet eller CPUen er ødelagt, mister jeg alt på dataen da eller?

 

Sikkert hovedkortet eller CPUen som har tatt kvelden :p Skjedde med meg også etter et lynnedslag. Både skjermen, og nesten alt av indre komponenter i PCen ble ødelagt. Måtte kjøpe en helt ny PC.

 

Skjermene mine fungerer heldigvis :D

Lenke til kommentar
Det er garanti på den, men det gjelder vel ikke for lynskader eller? Hvis hovedkortet eller CPUen er ødelagt, mister jeg alt på dataen da eller? Skjermene mine fungerer heldigvis :D

 

Ville ikke tatt utgangspunkt i att garantien dekker lynnedslag. Du får prøve å snakke med de.

 

Alt data som er lagret ligger på harddisk, om harddiskene er i live skal alt av data være trygt lagret der.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...