Gå til innhold

Hvoran begynne som politiker


Anbefalte innlegg

Det er jo ikke politikerenes feil at det er slik, det er jo folket og media som styrer dette. Media vil lage styr og sirkus ved å blåse opp saker som styresmaktene har gjort feil. Folk fråtser i feite overskrifter om Støre som lager røre og Jens som slår lens på helsesektoren. De driter i å sette seg inn i problemstillingene, de vil bare vite hvem som ikke fikk hva og hvem som har skylden.

 

Hadde folk flest vært litt glupere og tenkt hvordan ting skal løses i stedet for å finne syndebukker, hadde politikere kunne brukt mer tid på å gjøre landet bedre. I mellomtiden må vi leve med dette spillet hvor politikere og byråkrater sitt øverste mål er å få minst mulig ubehagelige spørsmål.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Hvilke verv er typisk ''begynner verv'' da ? :)

Enten styremedlem eller vara, evt. studieleder eller medlemskontakt :)

 

Ja jeg jobber jo 4 uker og er helt vekke da, så er jeg hjemme i 4 uker og har helt ''fri'', men det er ofte noe kurs eller noe jeg må da også, tror du det hadde gått ann Liberalistiske Samebror? :p Pussig navn forresten ;)

Jeg tror det hadde fungert jeg, å være politiker er ikke en fulltids jobb før du er ordfører eller sitter på stortinget så.

Lenke til kommentar

Hvis du stiller det spørsmålet, så har du ikke noe som politiker å gjøre. Enten er du psykopatisk, narsissistisk, eller du er det ikke. Og enten så har du manipulerende talent og retoriske evner, eller du har det ikke, da blir du en halvbra lokalpolitiker at best. For all del, det kan du sikkert bruke for å trikse til deg fordeler. Men noe stjerneskudd vil du ikke være.

 

Hvis det høres usaklig ut, så tenk deg om. Er det trolig at du som politiker vil få store muligheter til å argumentere i dybden og komme ut med lange og saklige vurderinger til velgerene dine? Er det ofte at du som velger forandrer syn på ting? Nei? Da er det kanskje ikke så rart at politikk handler om å posisjonere seg ovenfor egoistiske velgere, og finne ut hvilket klientell man skal fiske blant.

Lenke til kommentar
Jeg tror det hadde fungert jeg, å være politiker er ikke en fulltids jobb før du er ordfører eller sitter på stortinget så.

Det stemmer ikke, det fleste politikere har fulltidsjobber innen byråkratiet. Sjekk CV til hvilken som helst av Regjeringsmedlemene, eller Stortingsrepresentantene så vil du fort finne ut hvor man dyrker politikere.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...