Gå til innhold

Ny Android tlf 4-5k


Anbefalte innlegg

Hei, ser etter en ny Telefon ettersom min Xperia Arc S har begynt å leve sitt eget liv.. Iphone er uaktuelt. Har tittet litt og sett på Sony sine, Xperia Z og Xperia ZR, Har også sett på S4. Har absolutt null peiling på mobil innmat.. :p

 

Er mye aktiv om vinteren med Twintip. Så derfor kan Xperia Z være en fordel. (har aldri mistet mobilen) Er veldig fornøyd med Sony sin kvalitet og de har levert på hver eneste telefon jeg har hatt

 

ZR er visst billigere og mer solid, men er ingen "villmann" og bruker mye tid foran pc skjermen eller med venner, så er meget lite ute i skog og mark :p

 

S4 er jeg usikker på. Den tåler jo ikke mye og koster 500 kr mer, men har den bedre innmat? Og er den bedre på noen måte?

 

Har ingen planer om å bestille i nærmeste fremtid men kanskje engang utover sommeren.

 

Takker for alle svar :)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Gjest Slettet-peolQalf

HTC One har samme innmat som Galaxy S4. Tror nok Sony Xperia Z vil være et bra valg, men vent på S4 Active. Den har litt svakere innmat enn vanlig S4, men det tviler jeg på at du vil merke. Den er også vantett og noe mer robust enn vanlig S4.

Lenke til kommentar

Kjøp ikke Xperia Z. Har hørt at den har mye problemer. Blant annet klager mange eiere over at den blir veldig varm bare ved lettere spilling, surfing osv. Kameraet er også langt fra S4 kvalitet. Prøvde Xperia Z og S4 i en god stund for noen uker tilbake og det er ingen tvil i verden om at S4 er en bedre telefon. S4 er ikke vanntett, men bedre på alt annet. Ellers som nevnt så kommer S4 Activ også, denne er vanntett.

Lenke til kommentar

HTC One har samme innmat som Galaxy S4. Tror nok Sony Xperia Z vil være et bra valg, men vent på S4 Active. Den har litt svakere innmat enn vanlig S4, men det tviler jeg på at du vil merke. Den er også vantett og noe mer robust enn vanlig S4.

Den har samme CPU etc som vanlig S4. Største forskjell er displayet som er en annen type (bedre i sollys). Det var masse rykter rundt hardware i denne før den kom, men det viste seg å være langt bedre specs.

Lenke til kommentar

Venter vel på S4 active og ser hva det kommer da.. Hvis ikke blir det kanskje en Xperia Z®. Har prøvd S4 og Xperia Z og er uenig i at forskjellen er så stor.. :p Ihvertfall til mitt bruk.. Men S4 Active er intresangt.. Noen som vet hva prisen blir? :)

 

mellom 4 og 5 tusen. Tipper rundt 4500,-, men blir ikke overrasket hvis den ligger godt over.

Lenke til kommentar

Ser Xperia Z går for ca 3900 nå. LG Optimus G E975 til 3153,00 NOK er heller ikke noe dumt valg (blir det for billig? :p). Toppmodellene er vel ganske jevne på innmaten.

Har flere LG telefoner.. De tåler ikke så mye iforhold til det mine sony telefoner har gjort. Men venter nok til S4 active kommer, så får jeg se da.
Lenke til kommentar

Jeg snakker om denne, det er vel den du og skriver om?

Har hatt en tidligere HTC telefon.. Tror det var Wildfire eller noe sånt.. husker ikke helt. Skrev vel en smule feil men mente at jeg hadde hatt det før. Har hørt mye om HTC telefoner fra venner og de anbefaler det ikke.. Har bare hørt at det er dårlig kvalitet..

 

Bryr folk seg faktisk om telefonen er vanntett..?

Det er ganske så hendig når man er mye ved vannet.. Har et par venner som har ødelagt S3'ene sine pga. det.. Endret av cheeze
Lenke til kommentar

Skulle jeg kjøpt ny mobil nå ville jeg helt klart gått for Samsung Galaxy s4 active! Sitter nå med en s2 og det er en god telefon :D Har prød s4, og det er en fantastisk telefon!

 

Koster 4600, men det er helt klart verdt pengene siden den er vanntett og varer lenger! :Dhttp://www.dustinhome.no/product/5010747129/samsung-gt-i9295-galaxy-s4-active-urban-grey/?utm_campaign=prisjakt&utm_source=prisjakt.no&utm_medium=pricecompare&utm_content=2068

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...