Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Stort problem, enkel løsning


Anbefalte innlegg

Skal prøve å fatte meg i korthet så langt det lar seg gjøre.

 

Jeg hadde en "sex-venn" som jeg til slutt ikke klarte å få ereksjon av lenger, med mindre jeg tenkte på ting som virkelig tente meg, så det måtte jeg avslutte.

 

Nå har jeg funnet en ny jente jeg også tenner på, men sliter fortsatt med ereksjonen med mindre jeg tenker på ting som virkelig tenner meg, problemet er at de tingene jeg tenner på begynner å bli svakere.

 

Jeg blir ikke stiv når jeg ligger i senga med jenta og skal til å ha sex, enten må hun runke/suge meg, eller så må jeg jobbe noe intenst med tankene for å få ereksjon, og når jeg først har ereksjon må penis inn med en gang, ellers faller den igjen.

 

Noen ganger putter jeg til og med slapp penis inn i vagina og lar den bli stiv sånn, for når den først er stiv og jeg har sex blir den ikke slapp igjen.

 

Det jeg lurer på, er det noen som har samme problemet eller løsning? Er en gutt i 20 årene og burde ikke slite med dette.

 

Skal også sies at før jeg hadde mye sex, de 5-6 første sex partnerne mine ble jeg stiv lenge før buksa gikk av, og var til og med stiv etter at jeg hadde kommet, men dette har jo nå snudd seg HELT på hode.

 

Begynner å bli veldig frustrert, føles ikke ut som jeg kan få et normalt sexliv med mindre jeg bruker viagra.. Anonym poster: aa4bf30c3a94c5386c41bf09415d4d71

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
×
×
  • Opprett ny...