Gå til innhold

HASWELL: Er dette et forferdelig tidspunkt å kjøpe en ultrabook?


Anbefalte innlegg

Trenger en ny ultrabook, og hadde tenkt å kjøpe den nå, men så lurer jeg på om dette er en stor feil med tanke på at haswell er rett rundt svingen..

 

Derfor lurer jeg på:

 

1) Når de første ultrabooksa med haswell kan kjøpes fra komplett eller multicom etc.?

 

2) Hvor mye vil dette påvirke prisen til 3. generasjons ultrabooksa? (hvor mye vil trolig disse gå ned i pris etter haswell:

 

http://www.multicom.no/ZENBOOK-Prime-UX31A-13e3-Ultrabook-Matt-Full-HD-IPSe-Intel-Core-i7-3517Ue-4GBe-128GB-SSDe-HD-Graphics-4000e-WiDie-USB3e0e-HDMIe-Windows-8e-1e3-kg-ASUS/cat-p/c100559/p5230877

 

http://www.multicom.no/9-serie-13e3-Ultrabook-1600x900-Matte-Intel-Core-i5-3317UMe-4GBe-128GB-SSDe-HD-Graphicse-BTe-USB3e0e-HDMIe-Windows-8e-1e16kge-Svart-SAMSUNG/cat-p/c100559/p5374287

 

 

3) Hva vil en haswell ultrabook koste (med speccs som ligner på de 2 pc-ene over)?

 

takk

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Ultrabookutgavene av haswell er ikke lansert enda, foreløpig er det bare de kraftige quadcore prosessorene. Så det kommer ann på når intel lanserer dualcore/strømsparende prosessorer som passer til ultrabooks.

 

Jeg håper intel annonserer dualcore versjonene allerede i morgen som er første dag av computex, hvis det ikke skjer er det nok fordi intel bruker all kapasitet til quadcore modellene og derfor trenger litt tid før de har kapasitet til å produsere dualcore modellene.

Endret av OC-Freak
Lenke til kommentar

Om man har skikkelig hastverk så kan du bestille fra USA. Jeg kjøpte maskinen min, en X230T, i fra http://www.hidevolution.com/. Det er bare å sende en mail. De kan skaffe mye rart. Kanskje du kan få maskinen noen måneder før. Sjekk med den spesifikke produsenten om de har global garanti også ring support her i Norge om du kan få reparert gratis på garanti. Jeg kjøpte oppgradert fabrikkgaranti, tre år. Det fungerer helt fint. Genial nettbutikk, har kjøpt et slice batteri og som kommer i morgen fra den butikken. Med 12-celler kan kanskje min ivy bridge konkurruere mot en 6-celler haswell. :wee:

Endret av Gjakmarrja
Lenke til kommentar

http://www.anandtech...ook-at-computex

 

Noe slik som asus zenbook infinity? ;)

 

Det vil nok drøye helt til august for alle prosusentene har haswell maskiner i butikkene, ihvertfall om man vil ha litt valgmuligheter/modellbredde.

Den hadde vært perfekt, men jeg er ikke sånn "Oppløsningshore" jeg synes 1600*1900 ca er greit nok på 13.3" skjermer. Noe som hadde vært perfekt var en ultrabook med asus zenbook infinity sitt design, 8gb ram, i5 haswell prosessor med god nok grafikk til å dra de fleste spill på low, 8t batteritid, hdd+ssd på 120gb og touchskjerm til under 6k, evt 7k:)

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...