Gå til innhold

Reisetips SVERIGE. Shopping, POI, osv=)


Anbefalte innlegg

Hei!

 

Vi skal på bobiltur i midten av sommeren. Og tenkte da å dra til Sverige. Vi får låne bobil av foreldre=) Så vi lurer på noen gode tips til steder å reise i sverige.

 

Vi skal til Ullared hvertfall og Svinesund og kanskje på Casino i Göteborg. Standard stedene. MEN finnes det noen flere bra steder. Som har f.eks shopping. Selging i boder, loppemarked eller andre stilige ting. Aktiviteter. Vi er ganske unge(25). Ser ikke etter PUBer eller slikt.

 

Liseberg skal vi heller ikke til=)

 

F.eks storslagne byer, shoppingsteder, steder man MÅ besøke. Fete Museer eller noe slik? ALLE tips mottas=) Skriv gjerne info eller link til review om du vet om ett bra sted=)..

 

TAKK til alle som leser!!!

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Nja, beveger du deg så langt øst som til Stockholm får du jo storby med shopping og mange andre opplevelser. Kan anbefale Vasa museet, hadde ingen forventninger før jeg dro dit, men det er et imponerende skue og godt gjennomført museum. Og når du først er der kan du stikke innom Skansen, en alt mulig park, eneste negative var at dyrene kan være veldig sky og vanskelig å se (fikk f.eks ikke sett snurten av ulv :)), akvariet på Skansen var også artig.

Endret av bas
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...