Gå til innhold

Har en idè til app - hvordan lage den?


Anbefalte innlegg

Hei!

 

Jeg har en idè til en app.

Jeg og de jeg har forhørt meg med mener at det kan bli noe stort fordi det allerede finnes en liknende app med millioner av brukere daglig, og at det i tillegg burde være lett å allerede modifisere / tilføye den eksisterende appen.

 

Jeg lurer på hvordan jeg skal gå frem for å få denne appen i live uten å risikere å avsløre hvordan den fungerer, til folk som bare vil rippe ideen? Å lage den selv er selvfølgelig en mulighet men etter å ha utforsket hvor jævlig vanskelig det er (for en som ikke kan programmering) er det utelukket.

 

Jeg har kommet frem til at en designpatent er nytteløs.

 

Forslag?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Hvor komplisert app snakker vi om her? Altså skal appen hente ned informasjon fra nettet, bruke det til noe, er omfanget stort? (uten at du trenger å direkte avsløre hva den skal gjøre)

 

Det er desverre ganske vanskelig å få til noe sånt hvis man ikke gjør det selv, såklart å få en partner, da må ideen din være veldig god, for det er der alt arbeidet ligger. Å lage en app kan være enormt krevende og ta mye tid, avhengig av hva den skal gjøre.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Som sagt mye jobb og lage en app, så om man ikke kan programmere en selv, må man ha nok tro på produktet til og kunne investere i det. Man kan leie programmerere til og lage programmer til seg, ganske vanlig for f.eks bedrifter som ønsker sin egen app. Snakk med en jurist for å få hjelp til og skrive en kontrakt om rettighetene osv.

Endret av Backpfeifengesicht
  • Liker 2
Lenke til kommentar

Jeg mener den er ufattelig lite komplisert, både i interface/layout, i bruk (det tekniske) og for å svare på resten av spørsmålet ditt så henter den ikke noe informasjon fra nettet.

 

Jeg lastet ned alle disse app-creating programmene til både Android og Apple for å se om det i det hele tatt er verdt å prøve, men jeg må nok igjennom utallige timer med tutorials og feiling før jeg ville klart noe som helst.

 

For meg er høres det smartest ut å få tak i en person/ett firma som kan det her.

 

But how? :)

Lenke til kommentar

Vel, enten kan du oppsøke person/firma og betale timepris, noe som kan fort bli mange (ti)tusenlapper avhengig av omfanget, ellers er det vil privatpersoner som kan gjøre det til en billigere pris ved å få prosenter av inntektene.

Endret av MrLG
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Litt vanskelig og komme med spesifikke forslag uten at du måtte avslørt mere del av ideen. Jeg har selv lekt litt med og programmere apper, men sliter med og sette av tid til og lære meg, så jeg startet med webapper siden jeg har driver litt med webutvikling fra før.

 

Fant en side hvor det står litt om tema

 

http://www.computas.com/Tjenester/Apps---Handholdte-enheter/Ofte-stilte-sporsmal/

  • Liker 1
Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...

Noen som har navn på firmaer som er seriøse og renomerte?

Finner så utrolig mange som lager app'er. og enda flere som lager web app'er.

Er vel det som heter Native app designer jeg er ute etter.

 

Finnes det noen elementære forskjeller som apper kan gjøre med Android, men ikke Iphone?

Ser noen geniale app'er er tilgjengelig til Android, men ingen til iphone.

 

 

Har en ide til app med stort potensiale. Men koster jo skjorta med halve armen å få laget en native app. Fort 30.000+ hos de firmaene jeg har sett på.

Så om det sitter noen på gutterommet sitt å programerer apper til ios med litt tid til overs, så ta gjerne kontakt :-p

Endret av Nervevrak
Lenke til kommentar

Snakket med en del forskjellige app produsenter.

Problemet var at app'en skulle gå inn og gjøre om ting under innstillinger i Iphone. Og slike programmer tillater ikke Apple blir lagt ut i App store av en eller annen grunn. :mad:

 

Så alternativet er da å tilby det på egne servere til jealbreaket iphones. Og da faller markedet bort.

Ganske kjipt, for irriterer meg ganske mye at iphone ikke har den muligheten. Og de som tilbyr det til Android tjener gode penger :wallbash:

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...