Gå til innhold

Par skal til Bali i August, tips til turen?


Anbefalte innlegg

Hei! Vi skal være på Bali i underkant av 3 uker, og vi har absolutt ingen anelse på hvor vi skal bo, eller hva vi skal gjøre, forruten snorkling.

 

Har dere tips til hvor det er bra å snorkle, ting å gjøre, og evnt hoteller eller områder å holde til? hørt at Kuta ikke er å foretrakte da masseturisme har nådd Bali

 

takker på forhånd :)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Wailer overdriver vel litt. Ikke mange steder som er bedre enn Bali. Har noe med den helt spesielle atmosfæren å gjøre. Så lenge man unngår Kuta og liknende steder altså. Men når det gjelder snorkling og strandliv har han nok litt rett. (etter å ha strøket ca 17 nuller) Har ikke vært på Gili-øyene utenfor Lombok, men det er vel i hvert fall ikke stedet å slippe unna masseturismen?...

Men Flores er jeg med på! Jfr. innlegget mitt tidligere i dag på VGD:-)

Lenke til kommentar

Kuta styrer man unna, de strendene som ikke er tatt av en storm flyter av søppel. Og det er masse kjipe folk der. Nussu Dua som ligger på andre siden er litt bedre, men strendene her er heller ingen høydare. Jeg ville unngått hele sørlige Bali.

 

Gili Trawangan var bedre. Dykket der, men selv med snorkling der mange spennende fisker og også skillpader. Men selv der kunne man se at folk hadde brukt sjøen som søppeldump, noe som Indonesia har et stort problem med. Trawangan har etterhvert blitt vel populært så om dere ønsker noe litt roligere bør dere ta en av de andre Gili-øyene.

 

Lombok var også bra, mye lavere tempo enn sørlige Bali.

Endret av robertaas
Lenke til kommentar
  • 3 uker senere...

Flores har noen av de beste "dykkerspotsene" i verden (man kan også ta dykkersertifikatet der relativt billig), man har også muligheten til å dra ut i Komodo National Park som absolutt er å annbefale. Lombok (og da spesielt området rundt Sengigi) er veldig koselig, ikke så mange turister som på Bali, men det er noen, dette holder jo nivået på mat og overnatting relativt greit (her finnes alt fra koselige bungalowes til større luksus bungalowes).

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...