Gå til innhold

Hvordan lage slik hjemmeside ?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
hvis du bare tenker på selve layouten, så trenger du strengt tatt ikke css til det..

 

bare bruk tables.. er jo ganske simpelt design, så det er bare å prøve seg frem i dreamweaver etc, er vel mer bildene som tar tid å lage..

 

skal du ha bildene til å endre seg trenger du enten CSS eller javascript.... javascript er generelt dumt å bruke p.g.a. forskjellige browsere tar det på forskjellige måter.... (Netscape lager noe, som Microsoft lager sin egen standard på går ikke særlig bra :( )

Lenke til kommentar

Prøvd å finne ut hva css brukes til men vet det står for cascade style sheets eller noe lignende.. Sikker på at det ikke trengs ? hvordan skal jeg klare å lage tabels også få sånn en "firkant" mitdt på skjermen som f.eks du har når du replyer på denne posten, du skjønner nok hva jeg mener... Og de greiene til høyre med reklame... Takker MEGET for hjelpa, slipper lange netter med undring og depresjon... :p

Lenke til kommentar
Prøvd å finne ut hva css brukes til men vet det står for cascade style sheets eller noe lignende.. Sikker på at det ikke trengs ?

Trengs strengt tatt ikke, men det gjør ting litt mer effektivt og enkelt.

 

hvordan skal jeg klare å lage tabels også få sånn en "firkant" mitdt på skjermen som f.eks du har når du replyer på denne posten, du skjønner nok hva jeg mener...

Vet ikke om jeg skjønner helt hva du mener :-?

Hvis du mener hvordan selve den hvite firkanten er laget, kan jeg si at det er en celle i et table. Enkelt & greit :-)

 

Siden er mer eller mindre et table som er midtstilt på siden. Inni table'et er det en meny-celle, en loho/header-celle, en innholdscelle (den hvite i midten) og en høyremarg-celle der login og sponsorer og slikt er plassert.

Sistnevnte er antakelig delt opp i flere celler under hverandre. En for hver "boks".

Lenke til kommentar

Nei nå har jeg suttet oppe hele natta og lagd MØL :( Er så... blaah får det ikke til. Trenger deres hjelp folkens. Det jeg prøvde å si er :

 

tall.JPG

 

Hvordan får jeg sånn i venstre side av vinduet ? Vet det har noe med tabels å gjøre men er noen SÅÅÅ snille å forklarer, har prøvd alt her.. Eller kan gi meg en turtorial el. lignende.. Først og fremst.. Dette vil jeg gjerne vite :)

 

Takker for all hjelpa ;)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...