Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Hva synes jenter om gutter/menn over 190 cm


Anbefalte innlegg

Noen som er 205-210+ her? Lurer på hvordan det funker sånn dagligdags.

Heisann! Jeg ble målt til 205 for noen år siden, og det er ingen tvil om at jeg er kjempehøy. Det er enkelte biler som er slitsomme å kjøre, og flyreiser kan være ganske slitsomt. Utenom det har jeg fått tak i litt ekstra lang seng og ekstra lang dyne, for å nevne noe, men høyden min er ikke en byrde som plager meg, snarere tvert imot.

 

Ved å gå rundt dagen lang og være redd for å skalle i tak og bjelker kan man risikere å utvikle en sammensunket kroppsholdning, som jeg tror trådstarter sikter til, og det er ikke heldig. Man skal være stolt av høyden sin, strekke seg opp, og skyte kassa frem. Jeg foretrekker å være litt "puff" fremfor spinkel fordi jeg er redd for å se ut som en stor stilk, men å bygge muskler er nok definitivt det smarteste på sikt dersom man er høy.

 

Som det nevnes høyere opp i tråden er høyde en skikkelig ice-breaker. Noen ganger sier jeg med glimt i øyet at jeg har "høye tanker om meg selv", og det kan jo slå an i rett stemning. Tror ennå jeg har tilgode å være på et utested uten at folk kommenterer høyden min, og jeg har tilogmed opplevd at lave folk vil ta bilde med meg (det er seff greit for meg). Har vært med "vanlige" damer uten at det har vært noe problem, og jeg føler meg ikke som en freak/utstøtt tross høyden når det gjelder å tilnærme seg kvinner. Det hadde vært artig å høre flere jenter si mening sin her. Hehe. :)

  • Liker 5
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
  • 3 uker senere...
  • 2 uker senere...

Jeg skjønner at jenter gjerne vil bruke høye sko, men det er da forskjell på å bruke høyhelte sko en gang i blant og alltid bruke stylter for å komme høyt nok. Men da tenker jeg så klart på menn som er høyere, eller har veldig korte damer.

 

En fyr som jeg gikk på videregående med er/var 197 cm høy og sist gang jeg så ham, så han ut som om han ville knekke i to hvis sekken hans var litt for tung. Men jeg tror ikke at 190 cm er noe problem så lenge man ikke ser altfor hengslete ut. Jeg er 176 cm høy, noe som gjør meg en tomme lavere enn gjennomsnittet og ingen jenter har vært imponert over høyden min.

Lenke til kommentar

Å være høy er bare fint, MEN det kan ødelegges veldig av dårlig holdning. Typisk at man prøver å krympe seg litt sammen, trekke skuldrene fremover osv. Vær heller stolte av høyden deres, det ser så mye finere ut :) .

Høyde er ikke noen dealbreaker for meg, men jeg foretrekker at fyren er høyere enn meg selv. Det er han jo som regel, jeg er 167.

Lenke til kommentar

Enig med deg, Juliess. Jeg personlig har utviklet dårlig holdning fordi jeg må bøye hodet gjennom dørkarmer, samt at jeg blir stående med nakken bøyd hver gang jeg prater med noen på fest. Jeg sier ikke at det er noen unnskyldning, men snarere en erkjennelse. Ta for eksempel deg, som jeg nesten er 40cm høyere enn. Hvis vi skal konversere stående blir det slitsomt både for din nakke og min nakke. :p

  • Liker 2
Lenke til kommentar
  • 3 uker senere...

Jeg legger først merke til høye gutter enn lave, og foretrekker nok det. Men når jeg blir kjent med personen betyr høyden nada. Litt kjipt hvis jeg må unngå høye hæler for typen sin skyld tho. Ikke noe galt å være over 90 cm, det er bare et pluss!

 

190* :blush:

Endret av Ssnerk
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...