Gå til innhold
Spørsmål om bil og motor? Still spørsmål her ×

Honda CRF70 2009, 15 km, kr 10 000,-


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Fra http://www.motorport...&products_id=64

 

Den tøffe crossern for de aller minste! Passer godt til barn fra 6 år og oppover. Godt for barnet i sin utvikling av motorisk sans og oppøvelse av balanse. Et utmerket valg for foreldre som ønsker en god utvikling av sitt barn både med take på respekt for fart og motor, og hvordan man kjører et kjøretøy på to hjul.

 

Var forøvrig det aller første treffet ved google-søk på "Honda CRF70"...

 

Uansett; sykkelen er 70 ccm, som faktisk er mer enn en moped kan ha, så om en slik sykkel skulle registreres ville den strengt tatt ha vært en lettmotorsykkel. Skjønt, disse har "normalt" 125 ccm og nesten tre ganger så høy motoreffekt. Men når sykkelens egenvekt er lettere enn meg selv, og jeg er ikke store karen, så går den kanskje greit fremover likevel? ;)

 

Se heller etter en modell der du ikke trenger å løfte knærne opp i spiss vinkel for at du ikke skal ta nedi med beina - og så vil du muligens ha en registrert sykkel som lovlig kan kjøres på veg? Eller?

Vær oppmerksom på at du neppe får en velholdt 2009-mod ned i 10000 kr, selv om lettcrossere strengt tatt ikke er så veldig dyre.

Endret av srbz
Lenke til kommentar
  • 2 måneder senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...