Gå til innhold
Trenger du hjelp med internett og nettverk? Still spørsmål her ×

LAN for oss oldschool gutta


Anbefalte innlegg

Hei!

 

Jeg har tenkt på dette en liten stund, jeg har aldri vært på lan party noen gang, men kunne veldig gjerne tenke med det! Godt oppe i 20-årene som jeg er, så sitter jeg likevel og spiller, roper og skriker når ting ikke helt går som det skal, og har det skikkelig artig :lol:

 

Men.. Tanken på å sitte på lan party sammen med 12-14 åringer (nothing personal) er ikke så tiltalende... Jeg vil heller sitte sammen med folk på min egen alder, ta ting chill, noen kalde pils, og spille natten lang. :woot:

 

Er det noen som vet om Lan-treff for oss oldschool boys'a? Med 20-24 års aldersgrense? Jeg fant denne , men det er litt langt unna for meg som bor i oslo og ikke har bil.. :roll:

 

Er det flere der ute som tenker det samme som meg?!

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Tankbug: Strålende tanke! Men kan kanskje være litt vanskelig å gjennomføre ettersom det er få som sitter på det gamle pc-utstyret sitt? :shrug:

 

Men å være en gjeng eldre folk hadde vært glimrende! Da er det jo også overveiende sannsynlig at man har vært innom Wolfenstein 3D, duke nukem, doom I, osv. Klart det hadde blitt litt annen gaming enn bare CS! :yes:

Lenke til kommentar

Brilliant ide, selv har jeg så vidt passert 30. Hadde vært bra med eget LAN for oss litt opp i årene, data og noe godt i glass/flaske skader ingen. Spiller en god del CS, Diablo, Vietcong, Battlefield, Age of Empire/Myth, Generals, Quake og Red Alert bare for å nevne noen, men har aldri vært på noe større LAN.

 

Si ifra hvis noen vet om noen slike LAN i nærheten av Stavanger/Vestlandet.

Lenke til kommentar
old-sk3wl lan også da! pentium133 og tilsvarende er max, det skal gå i doom, quake, dukeN og warcraft2. max skjermstørrelse er 15" :)

alle finner sikkert en slik pc på loftet eller noe

 

 

må huske på coax-kabel, t-ledd og terminator også :)

 

hoho, akkurat som jeg husker det. svære, klumpete isa-nettverkskort (med jumpere) som kommer i irq-konflikt med lydkortet. filoverføring via programmet 'magelink'. bøttevis med boot-menyer for forskjellige spill med diverse konvensjonelt minne-krav. :D

 

ah, det var tider, det.

 

jau, chille'n med Anarchy Online, og ei kald en =)

 

du får ikke komme inn. husj med deg.

komme her med AO og sånt nymotens fancy-schmancy greier..

Lenke til kommentar

og du da psilocybe og cs? hehe

 

diablo hellfire da. for ikke å snakke om warcraft og ...... ******. Husker ikke, bilspill som du kjørte rundt en bane, de hadde ikke hjul da. Laga for 486... har det hjemme. må nesten sjekke nå. Var så bra. uansett, old school Lan er jeg ihvertfall med på. Ha med meg min 486 som fortsatt står i kjelleren å tikker å går. Brukes ikke til mye fornuftig men. mere mimring om gamle dager. Nye ting er fint, men man skal ikke glemme helt hva man vokste opp med heller. Holde fast ved sine "røtter" og mine starta ikke med 2GHz'en til mor....

Lenke til kommentar

Er "bare" 19 sjæl, men kan fint kjenne meg igjen til alt det ovennevnte (tidlig krøket med 386 i en alder av 11 ;) ). Høres ut som en digg ting å gjøre, men siden jeg bor i nordnorge og ikke har hverken lappen eller transport annet enn fly tilgjengelig så kan det bli tungt for min del. Lykke til om det blir noe av og jeg ikke kan delta tho! :woot:

 

Edit: Var det nå jeg skulle hintet frempå noe om eldrebølgen? ;)

Lenke til kommentar

Alldeles glimrende innlegg fra dere alle! Klart de på 40 kan slenge seg med! :yes:

 

Min første data var en 386-16 mhz, og det første spillet jeg spillte var Larry1. Så kom police quest, space quest og alle de andre herlige klassikerne. Men klart, duke nukem, litt dune strategi via paralell kabel, det er tøffe ting.

 

Men, for å vise at vi eldre gutta også henger med, så kan vi jo ta noen kraftige slag bf1942, eller en røff runde ut2k3? 8)

 

Som sagt, hvis noen har mage til å arrangere noe som dette, eller hører om noe, så for guds skyld: Si ifra!

Lenke til kommentar

Slappe av med litt pils/vin og et langtekkelig strategispill? Kun avbrutt av noen heftige runder Unreal T. eller RTCW med litt krydder á la StarCraft f.eks.? Stikke ut i nattekulda for å få litt luft og uansett hva man vil snakke om ender det allikevel høylydt i glede over siste runde? Jaahhh takk!

 

(Vent, det er jo nesten slik det ofte bruker å være når jeg spiller med gamlegjengen! :D )

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...