Gå til innhold

MSI GT70 Driver hjelp!


Xoran

Anbefalte innlegg

Har nettopp fått MSI GT70 nå å har sittet i flere timer å prøvd å få allt til å fungere.

1: Prøvde Arma 2 oa wasteland og fikk bare ca 20-30 fps på high med gtx 675m, vet at arma 2 er krevende men fps skal være mye høyere.

2: Touch knappene som turbo og optical drive eject fungere ikke, bare den som kobler til/fra internett funker.

3: Nedlastings speeden er ubrukelig, hadde ca 500kb-1mb/s som ikke er noe stort men det fungerte, men denne er mye lavere.

4: Internette fungere noen ganger litt treikt.

5: Utenom dette er det en suveren laptop, link : http://www.komplett.no/k/ki.aspx?sku=775012 (Står ge70 men er gt70)

Allt annet funker perfekt, backlighting, keyboard, trackpad, speakers, msi lysende logo osv osv , bruker også en cooling pad som holder den veldig kald, tar litt tid å venne seg til på windows 8 men jaja, uansett holder jeg på å laste ned allt mulig fra gt70 drivere på msi.com , vær så snill å hjelp orker ikke å sende den inn / risikere at de ikke vil erstatte osv.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

http://uk.download.nvidia.com/Windows/314.14/314.14-notebook-win8-win7-64bit-international-beta.exe

 

Siste nvidia driver kan hjelpe på fps problemene. Sjekk også at strømplan er satt til høy ytelse eller balansert. Pass på at strøm er tilkoblet.

 

wifi: Finn ut hvilket wifi kort du har og last ned siste driver fra produsenten av wifi kortet. Hvis det er et atheros/qualcom kort så har jeg svært dårlige erfaring med de på hastigheter om man kommer litt bort fra ruter. 3-4 meter fra ruter pleier å fungere greit.

 

De andre problemene har jeg ikke noen tips til.

 

Sjekk også om det er en nyere bios til din maskin.

Lenke til kommentar

Har årna wifi problemet, laster ned driveren nå , spillte i sta bo2 på stort sett max og fikk 45-90 fps, mens i minecraft 30-50 fps -.- , får bare fortsette og prøve å få fikset den til det går eller sende inn til komplett og få erstatning evt, skal også se om det er nyere bios.

Lenke til kommentar

Har prøvd arma 2 og dayz , vet at det er et krevende spill og mod, men 20-40 fps på medium eller high, er veldig lite med tanke på att gt 640,650 og 660m drar det på high og mye bedre framerate, tror det er defekt gfx eller noe men må nok sende inn til komplett for å få erstatning som for håpentligvis fungerer som den skal. Finner virkelig ikke noe fiks for dette, sto att steam ikke kjenner til skjermkortet en gang , så muligheten for at den bruker hd 4000 er fortsatt der men tror ikke hd 4000 drar bo2 high 1080p med 45-90 fps men det er jo alltid det lite håpet som er der.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...