Gå til innhold

Star Wars 1313 utsatt ett år?


Anbefalte innlegg

games4life.blogg.no

 

Tre uavhengige kilder sier til kotaku.com, at Star Wars 1313 har vært fryst helt siden Disney overtok rettighetene i Oktober i fjor. Dette motstrider det som ble sagt ved overtakelsen, nemlig at alle prosjekter av Lucasarts vil fortsette som før. Lucasarts sier til kotaku.com at spillet IKKE er kansellert, men lar det være med det.

 

Kildene har derimot litt nytt å komme med til fansen. Spillet ble til i 2009 og historien ble lagt mellom Star Wars filmene, og prequel filmene. Spillet het først Underworld og var opprinnelig planlagt som ett åpen verden RPG spill, mye som BioWare's Knights of the Old Republic spillene. Spillet ble nedskallert i 2010 pga budsjettbekymringer og plottet ble omskrevet! De fortsetter med å fertelle om ett 2011 eller 2012 møte med selveste George Lucas, som skal ha elsket det som da var av Star Wars 1313. Han skal ha sagt at spillet må ta for seg spørsmål som; -"Who is Boba Fett?", -"why was Han working for Jabba?" og -"who were the Bothan spies?" Om vi får svar på disse spørsmålene i år eller om vi må vente til 2014 er det få som vet, men Lucasarts sier altså at spillet skal komme!

Jeg elsker Star Wars og synes disse detaljene nærmest er urettferdig å vite om når jeg ikke får spilt spillet på så lenge enda!

 

Hvilke tanker har dere rundt det nye spillet? Hvilket spill likte dere best?

 

Thomas

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...