Gå til innhold

Irriterende Dilemma!


Anbefalte innlegg

Halla folkens

 

Jeg vil spørre dere om hjelp og meninger om et dilemma som går meg på nervene! Det går ut på om jeg skal forsette å selge min http://www.finn.no/f...73&searchQuery= eller ikke. For tiden så har jeg ikke tid for å game pc å være en pc gamer som jeg var. Jeg er 16 år, er mer den være ute hver helg, drikke, feste fyren. Har rett og slett ikke tid. Men savner så mye å game pc, wow, starcraft, css, lol you name it! så spørsmålet(ene) mitt er: 1.Når vil jeg få tid til å bli en pc gamer? 2? 5? 10? 15år? Alldri? Og i såfall er det verdt å beholde pc`en til å så konfiguere den senere????

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Tid er ikke noe man får, tid er noe man tar. Ingen her kan forutsi eller bestemme når du vil ta deg tid til å spille et PC spill, det er helt opp til deg selv. Men selv om du ikke har interesse for PC spill, bruker du vell PC til mye annet, så hvorfor selge?

 

Så min anbefaling er: har du PC til andre formål som nettsurfing o.l. så selg Gamer PCen.

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Som Svenni sier vil du aldri "få" tid til å spille. Du tror du har det travelt nå? Vent til du er i full jobb med dame og barn. Da skal du se du lengter tilbake til da du var 16 og hadde veldig mye fritid. :p Alt handler om å prioritere. Du sier du like å være ute og feste i helgene, men jeg går ut ifra at du ikke fester kontinuerlig fra fredags ettermiddag til søndags kveld hver eneste helg? Det er god tid til å spille litt før du drar på fest. Og hva med i ukedagene?

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...