Gå til innhold

Offisiell HTC One tråd - (M7), 2013


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Har hatt min HTC one i ett døgn nå, jeg må si som flere her,at jeg er helt betatt av telefonen. Både rent fysisk og software-messig er dette det lekreste jeg har tatt i av mobiltelefoner noen gang. Alt fra den nydelige byggekvaliteten til det subtile dunket vibratoren gir fra seg ved skriving på tastaturet er helt overlegent noe annet jeg har prøvd.

 

Strever litt med nye sense,men den vokser på meg jo mer jeg bruker den,og det er i mine øyne helt klart det mest estetisk vellykkede skin'et til Android, stock medregnet. D Tastaturet med sporing er også knallbra, og selv om det finnes mer avanserte alternativer har jeg ikke byttet det ut ennå.

 

Har antydning til litt gaps på toppen av telefonen, men hadde det ikke blitt så blåst opp på forumer som xda, hadde jeg aldri tenkt over det. Ikke returgrunnlag for min del,men kanskje jeg har vært heldig.

 

Denne må prøves, og gis litt tid, ikke skru alt tilbake slik du pleier å ha det, men bli med på en svingom når HTC byr opp til dans!

Lenke til kommentar

Hvordan klarer dere å få til med djuice:

 

- tlfpris til 1400,-

- 299,- pr mnd

 

Det eneste jeg ser med 299 i mnd gir 3699 for tlf.

 

Det billigste alternativet er 1399,- up front for telefonen, så nonstop M med 229,- /mnd nedbetaling. Altså 229,- for telefonen + 199,- for abonnementet per måned = 429,- mnd.

 

Da blir det 12x 229,- + 1399,-, som blir cirka 4150,-, altså en tusing billigere enn å kjøpe den uten abonnement.

Endret av Pennywise
Lenke til kommentar

<i>

Abonnement:

nonstop M Endre abonnement

Månedspris: 429,- → 199,- (etter 12 mnd)

Minutter: 600 min inkl.

Data: 1000 MB inkl.

Startpris: 0,-

SMS: 600 SMS inkl.

MMS: 600 MMS inkl.

Mobilpris:

1399,-

Totalpris 12 mnd: 6547.-

Avtaletid: 12 mnd

Lenke til kommentar

<i>

Abonnement:

nonstop M Endre abonnement

Månedspris: 429,- → 199,- (etter 12 mnd)

Minutter: 600 min inkl.

Data: 1000 MB inkl.

Startpris: 0,-

SMS: 600 SMS inkl.

MMS: 600 MMS inkl.

Mobilpris:

1399,-

Totalpris 12 mnd: 6547.-

Avtaletid: 12 mnd

 

Totalpris MED abb. 6547 ja.

 

Hvis du skal kjøpe uten abb så blir det jo 5k + 199 i mnd i abb: 7400ish

Lenke til kommentar

..blir det ikke da litt feil om det gjelder begge fargene, siden det bare er den sorte de har endret datoen på? Den i sølv står ubekreftet 3. mai på produktsidene, og 2. mai på ordren min..

 

Jo, det er noe som ikke stemmer helt. Jeg bestilte 26. april, ordre sier forventet 2. mai, og varelinjen sier 3. mai. Jeg lever fortsatt i håpet, men man skulle jo tro at de ikke rotet med svaret sitt når spørsmålet var så konkret. Mentalt har jeg innstilt meg på å vente til over 17.mai-helga, så alt før det blir bonus.

Lenke til kommentar

Jo, det er noe som ikke stemmer helt. Jeg bestilte 26. april, ordre sier forventet 2. mai, og varelinjen sier 3. mai. Jeg lever fortsatt i håpet, men man skulle jo tro at de ikke rotet med svaret sitt når spørsmålet var så konkret. Mentalt har jeg innstilt meg på å vente til over 17.mai-helga, så alt før det blir bonus.

 

Uff, kjenner jeg kan komme til å bli greit oppgitt om jeg må vente på ny telefon til etter 17. mai nå. Scrollet litt lenger ned på siden til komplett, og fant da følgende post: https://www.facebook...51443201157075. Er vel da lov å håpe at kanskje den i sølv kommer litt før.. men hvis ingenting endrer seg i løpet av mandags formiddag tror jeg MPX skal få en litt halvsur telefon fra meg. Synes det er ganske slett kundebehandling å ikke følge opp ordre der forventet sendingsdato passeres uten å gi kunde ny informasjon eller noe.

Endret av Porcelina
Lenke til kommentar

Kjøpte endelig telefonen idag og elsker den. høyttalerne viste jeg kom til å være bra, men de er jo helt voldsomt bra også :)

Men blir nok deksel på meg, først og fremst for å beskytte telefonen, men også pga varmen, blir fort varm, og veldig varm.

 

 

Opplever litt støy i høyttalerne når jeg har på lav volum (kun når de er 'aktivert'), flere som har sånn?

Lenke til kommentar

Må si hardware messig er jeg kjempefornøyd med telefonen. Om noe så er skjermen kanskje litt for stor. 4.3-4.5 er idealstørrelse på en mobil for meg. Men denne skjermen er faktisk så god at når jeg går tilbake til 3GSen får jeg vondt i øya av den lave oppløsninga og den lille skjermen. Faktisk er skjermen på MBPen litt ekkel å se på etter at jeg har brukt HTCen.

 

Har dog ikke fått brukt telefonen til mye annet enn å leke meg på fritiden da jeg bruker 3GS enda til å faktisk ringe med og være koblet på telefonnettet med. Dette er fordi jeg skal til Elkjøp imorgen eller i neste uke og få byttet min (gaps i byggekvaliteten), så jeg holder på SIM-kortet så langt (3GS bruker vanlig sim, så kan ikke knekke det opp til micro-SIM enda).

 

 

Men det jeg sliter mest med er faktisk software-fronten. Trodde ikke jeg skulle savne iOS så mye som jeg gjør (trege iOS fra en 4 år gammel tlf), men jeg må si jeg er litt misfornøyd med Android her.

 

- Scrolling fungerer ikke helt optimalt. Når jeg bruker en hånd og tommelen til å scrolle opp/ned på nettleseren, går tommelen min naturligvis i en 90 graders "bue". Dvs at jeg starter med å bevege tommelen vertikalt, men at den går litt mot skrå halveis gjennom "flicket". iOS var smart nok til å skjønne dette og brukte å locke scrolling til vertical- eller horizontal-only, slik at dersom jeg startet med å scrolle vertikalt ville ikke skjermen scrolle sidelengs uansett hvor my mye jeg beveger tommelen - helt til å slapp taket. Men på ANDROID, fins ikke en slik innebygd "scroll-lock", og når jeg scroller nedover på en artikkel f.eks. scroller den alltid ut til venstre halveis gjennom "bue-bevegelsen" fra tommelen. Så jeg må scrolle meg tilbake til texten etter hvert flick, eller være veldig bevisst på å bare bevege tommelen direkte vertikalt.

 

- Skjønner ikke poenget med home screens, og har aldri gjort det. Når jeg tar opp telefonen skal jeg som regel i en app uansett så da må jeg enten legge alle appsa mine på home screens eller rykke på en ekstra knapp for å gå inn i app draweren. Widgets er bare ... meh, en gimmick. Føler ikke noen av de er nyttige og som regel blir de som har potensiale bare for småe og kronglete så det er mye likere å bare gå inn i facebook/gmail/kalkulator appen liksom.

 

- Multitaskinga ser ut til å være begrenset til 9 vinduet. Hadde forestilt meg at jeg kunne scrolle opp og ned i taskeren, men den ser ut til å kille apps når de går ut av køen.

 

- Tilgang til innstillinger. Savner en rotation lock. Når jeg f.eks. ligger sidelengs i senga og leser en artikkel før jeg legger meg, er det så greit å bare dobbelt-trykke home og swipe sidelengs og skru den på i iOS, uten å forlate selve browseren. Her i Android må jeg inn i innstillinger og litt lengre for å skru den av på - ELLER ut av browseren og inn på en home screen hvor jeg har en widget (men jeg nekter å ha en sånn stygg widget som okkuperer home screenen. Dette skal være noe jeg kan komme til via notification centeret eller noe!). Savner også music playback controller. Viss jeg f.eks. hører på spotify må jeg ut av facebook/chrome/w.e. og enten inn i Spotify eller ut på en home screen hvor jeg har widget for å endre sang osv. Er også ikke mulig å starte Spotify fra lock-screen.

Skjøner nå hvor genialt den derre "dobbelt-klikk home" på iOS egentlig var og hvor mye jeg savner innstillingene jeg finner der.

 

- Dreiv å importerte kontakter istad, og ble mektig irritert over hvordan Google Contacts eller telefonen la telefonnummer i internasjonale formater helt automatisk! Jeg fikk masse nummer som så ut som det her: "+4712345678" istedenfor "+47 123 45 678". Dette var virkelig dårlige saker, og jeg måtte inn og endre hvert nummer manuelt. Har f.eks. en kinesisk kontakt, og når jeg adder nummeret deres inn på iOS skjønner operativsystemet automatisk at dette er et kinesisk nummer og bruker korrekt landsformat, noe ala "+86 139-2953-3333", mens viss jeg adder nummeret på Android kommer det opp slik: "+8613929533333". Samma for amerikanske nummer, der korrekt format f.eks. er "+1 (831) 239-3333".

iOS gjorde alt dette automatisk. Her på HTC One lager den bare en lang, stygg og uleselig rekke med nummer, og jeg blir nødt å adde dashes, paranteser og spaces manuelt.

 

- Snakker om phone app; hvorfor defaulter den til å launch dialeren når jeg åpner den? Jeg ringer ikke folk basert på nummer lenger, jeg går inn på kontakt- eller favorittlista og finner vedkomne der. Ganskje kjipt at jeg må scrolle meg vekk fra dialer-taben hver gang jeg åpner telefon appen...

 

+ Men HTC skal få pluss i boka for BlinkFeed. Jeg liker det veldig godt og det virker som en tjeneste jeg kommer til å bruke på farta mens jeg sitter på bussen etc for raske oppdateringer ganske jevnlig.

 

Så igjen, jævlig rå hardware, men kjenner at jeg er en iOS kar på innsiden (viss bare Apple kom med en liiiitt større skjerm enn 4"). Eller hva vet jeg, kanskje om noen måneder blir alt bedre! :p

Endret av tobler0ne
Lenke til kommentar

Scrolling blir du nok vant til.

 

Homescreens har et veldig greit poeng, det er bare ditt bruksmønster som er vant med ios enda.

 

Mulig multitasking på HTC one er såpass begrenset, men tror det definitivt er noe du gjør galt her, for det der høres ikke rett ut i det hele tatt.

 

Rotation lock får du vel lagt til notification centre som på s4? Eventuelt den innstillingen som sjekker ansiktet ditt for å beregne Rotation lock (legger du deg på siden med tlf i portrait holder den portrait, men flipper til landscape om ansiktet ditt tilsier at du har flipper tlf).

 

Er veldig mulig å starte Spotify fra lockscreen.

 

Phone app; bruk smart dial, det er derfor den går til dialer. Den aner du er med i tiden og ikke henger tilbake på "lete i kontaktliste" tiden :p

 

Alternativt drit i phone appen og bruk contacts i stedet? Bare å bytte ut i docken.

 

Ta å les bruksanvisningen for telefonen først, det kan hjelpe når du er ny.

 

Tror det blir å gå seg til ganske greit med tiden til hjelp.

Endret av Slai
Lenke til kommentar

Lyst å legge ut bilder ?

Samt oppdatere oss med batteritid og slikt etter 1 uke : )

Vurderer å roote selv, blir mest sansynlig Android revolution på den

 

Nå har jeg lagt inn custom kernel også. Telefonen holder fint 30 timer med mye bruk. Dessuten er det kult at HTC logoen kan brukes som knapp :D Det er masse valgmuligheter, men jeg har satt at HTC logoen skal funke som power knapp! Funker supert. Kan skru av og på telefonene med et trykk på HTC logoen.

 

mvh

PK

Lenke til kommentar

... Dessuten er det kult at HTC logoen kan brukes som knapp :D Det er masse valgmuligheter, men jeg har satt at HTC logoen skal funke som power knapp! Funker supert. Kan skru av og på telefonene med et trykk på HTC logoen.

 

mvh

PK

 

Det er jo helt konge! Det at HTC ikke har implementert dette i stock rom er dårlig. Å ha HTC logoen som en knapp virker så utrolig mye mer logisk.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...