Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Å la barna flytte til far


Anbefalte innlegg

Er oppe i et stygt brudd, der jeg har barn fra før, no er alt vanskelig, jeg slite med å finne en ny plass å bo, er ikke noe i område som passer oss. Tenker og en del på økonomien, og ikke minst at barna skal ha det bra! Sånn som jeg ser det no, så vil det beste være at de får flytte til faren sin. Han vil kunne gi de mer en jeg klarer.... Er en forferdelig situasjon, og jeg er så langt nede at jeg vet ikke kor jeg skal gjøre av meg...... Hva vil dette si om meg som mor, som vil gi fra seg 3 barn :(

 

Anonym poster: 8f1d722cc2c132ccf2974bb169088b8a

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Om du som mor hadde hatt lyst til å gi fra deg tre barn, så ja, jo, da kunne vi diskutert hva det "sier om deg som mor", men det er jo ikke det at du vil gi fra deg barna, det er jo det at du har selvinnsikt nok til å se at for øyeblikket sitter du i en vanskelig situasjon som har ført til at far har det beste tilbudet til barna, rent praktisk sett. I mine øyne gjør det deg til ett flott forbilde og en god mor som har barna i sentrum.

 

Rent praktisk talt, har du sjekket mulighetene for bostøtte? Eventuelt lån hos husbanken?

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Og far har vel ikke gjort noe som gjør ham uegnet som far? Da ser jeg ingen ting galt med at han skal ha omsorgen, eller midlertidig omsorg for dem til din bosituasjon blir bedre. Det er vel mer med holdningene til landet vårt som sier at det er mor som skal ha barna, uansett.

 

 

Hva vil dette si om meg som mor, som vil gi fra seg 3 barn

Her må jeg bare få komme med et innspill.

Hva er det som får folk til å tro at det er så mye enklere å gi fra seg sine barn, som far?

Hvis jeg og kone skilles, og hun har tatt barna og flyttet unna slik at jeg bare ser de annenhver helg og i ferier, så vil jeg bli knust. De er tross alt mine også.

Hører t.o.m noen fedre si " i helgen skal jeg være barnepass for ungene mens kjerringa har en jente tur". Hva i alle dager tenker jeg når jeg ser slikt.

Huff, litt off topic her men :p

Endret av G-Man™
Lenke til kommentar

Jeg tror det er fordi det er moren som går med barnet i 9 måneder, og så gir barnet næring og ekstrem nærhet i flere måneder ved amming. Det blir ett annerledes bånd.. Det er ofte slik at fedre ikke blir særlig begeistret for å tilbringe tid med ungen før barnet blir eldre når de er i stand til å gjøre andre ting enn å mate barnet, skifte bleier og holde ungen.

Lenke til kommentar
Gjest Bruker-95147

No er det jo sånn at barna har bodd hos meg siden vi gikk fra hverandre for 6år siden, og vært ferie og helger hos han. Og klart det er vanskelig å gå til det steget at de må flytte fra meg... River meg i stykker.... Men sånn som jeg ser det, så har jeg ikke andre muligheter.... Anonym poster: 8f1d722cc2c132ccf2974bb169088b8a

 

Har du forsøkt å kontakte barnevernet?

Lenke til kommentar

Gjør det som er best for dem. Men husk på at hvis de først har flyttet og du senere får en bedre inntekt og et sted å bo, kan du ikke nødvendigvis ta dem tilbake. Hvis de først har slått røtter hos faren sin og har et godt og stabilt liv, er det ikke rettferdig overfor verken dem eller far at du river dem ut av livssituasjonen igjen slik at de må begynne på nytt enda en gang. Jeg vet jo ikke hvor gamle de er, men det er så klart annerledes hvis de selv ønsker å flytte til deg igjen.

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Gjest Bruker-95147

Nei, det har jeg ikke. Hva kan de evt gjøre? Anonym poster: 8f1d722cc2c132ccf2974bb169088b8a

 

Etter min erfaring er det ingen grenser for hva de kan hjelpe deg med. Og, de er veldig interessert i å hjelpe alle som selv sier at de trenger assistanse. Barnevernet er faktisk veldig greie å ha med å gjøre, spesielt hvis man selv er motivert og konstruktiv. Så tenk nå over den muligheten, og la den ikke være uprøvd, selv om du nok kan ha hørt mye negativt om nettopp barnevernet.

Lenke til kommentar
  • 3 uker senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...