Gå til innhold

Ny Dark knight film


Nesa_til_Nuffene

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Hallo...

 

Er det noen av dere som veit om det kommer en Dark knight eller batman film etter The dark knight rises?

Altså jeg har prøvd å sjekke men jeg finner bare at det skal komme animasjonsfilmer å DET er ikke noe for meg lenger.

Håper på seriøse å positive svar.

 

Mvh Silje :)

Noen ny Nolan-film blir det ikke, men vi er ikke kvitt Batman av den grunn. Heller tvert imot. :) Først ute er nok Justice League of America, hvor Batman er med. Det vil dog ikke være Christian Bale som spiller ham, og Nolan er ikke med på noen måte. Etter denne vil Batman dukke opp igjen i en reboot. Det bør nevnes at dette ikke blir en "ekte" reboot, men vil ha Batman fra JLA-filmen. Det har riktignok gått rykter om en JLA-film i årevis, men etter suksessen Marvel har hatt med Cap America, Thor, Iron Man og ikke minst Avengers er DC nødt til å gjøre noe for ikke å bli hengende for langt etter. Det holder ikke med Arrow og (høyst sannsynlig) Booster Gold på tv-skjermen. :)

 

Btw det kan høres rart ut med en Batman reboot så tidlig, men ikke glem at Amazing Spider-man 2 allerede har startet innspillingen. :)

 

Nolan dirigerer kanskje ikke, men jeg spår frekt og freidig at det kommer flere filmer. Døren var på vidt gap for at Robin kunne overta som Batman. The Batman er en idé, et prinsipp, ikke en person... remember?

Som sagt blir det nok en reboot, ikke en oppfølger. Og når det er sagt var Robin for det første ikke med i Dark Knight-filmene, og for det andre stakk den originale Robin av til en annen by og skiftet identitet til Nightwing. ;) Endret av Lykketrolling
  • Liker 1
Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...

Som sagt blir det nok en reboot, ikke en oppfølger. Og når det er sagt var Robin for det første ikke med i Dark Knight-filmene, og for det andre stakk den originale Robin av til en annen by og skiftet identitet til Nightwing. ;)

 

Joseph Gordon-Levitt aka. politimannen Blake var Robin i Dark Knight Rises. Han arvet Bruce Wayne og alt Batman-utstyret. Scenen er satt for en oppfølger med Robin som Batman. "The Bat is an idea, not any one person."

Lenke til kommentar

Oki i den orginale batman filmen jeg har slutter det med at batman,robin å batgirl stikker på nye opdrag. Å i dark knight rises så virker det ut som at robin får en grunn til å overta.. Håper på flere sånne filmer nå har jeg alle filmene.. Altså ikke tegnefilmene men di "ordentlige" filmene :)

Selena Kyle skal nok heller forestille Catwoman, ikke Batgirl, men ja, håper på flere filmer, meget underholdene :)

Lenke til kommentar

Joseph Gordon-Levitt aka. politimannen Blake var Robin i Dark Knight Rises. Han arvet Bruce Wayne og alt Batman-utstyret. Scenen er satt for en oppfølger med Robin som Batman. "The Bat is an idea, not any one person."

Uenig, med den tankegangen vil jo filmserien kunne fortsette i all evighet. Det er en trilogi og å runde av på denne måten ved å understreke nettopp det du siterer, at Batman lever "evig", er en strålende måte å avslutte serien på.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...