Gå til innhold

Flere som bruker ukash og spiller poker?


Hexafix

Anbefalte innlegg

Hallo folk..

 

Jeg ser bare etter andre folk som bruker ukash. Jeg bor så langt i fra butikken at det er ikke hver dag jeg får kjøpt dette selv. Det er ca 2 ganger hver mnd som jeg får vært på butikken. Jeg bruker det til poker og jeg bruker en kode på 100 kroner eller en som er delt opp til mindre beløp. Så det er ikke veldig mye og når jeg vinner så må jeg ta ut alle pengene. Hvis ikke så klarer jeg ikke å avslutte slik at jeg spiller for lenge og da ender det opp med tap. Jeg kjenner ingen som bruker ukash og jeg kjenner ingen andre som spiller poker... Jeg kjenner ingen som liker å spille poker hele helgen som meg. På grunn av at jeg må ta ut alt eller taper så får ikke jeg spilt noe som helst og jeg får ikke brukt tida når jeg er mest klar for å spille godt i flere timer og det er det som gir trening. Det er så ergelig å ikke få brukt tida nå....

 

Jeg trenger noen som kan backe meg med dette og det er også noe som jeg vil betale godt for etter hva som er rimelig så dette kan bli en lønnsom jobb for rett person. Jeg sender selvfølgelig ukash koder tilbake eller betaler via e-wallet eller hva som helst..

 

Jeg kan tenke meg at det vil komme noen negative tilbakemeldinger om at jeg er idiot og dum eller folk som bare misforstår.

 

Eller så møter jeg gjerne folk for å spille poker for det er mange som ikke kan spille poker... det er derfor det har så dårlig rykte i Norge.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
  • 3 uker senere...
  • 1 måned senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...