Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Får besøk to uker av en jeg møtte på nettet..


Anbefalte innlegg

Jeg har snakket en del med en jente som jeg møtte på nettet. Vi har det utrolig kjekt når vi snakker eller gjør andre ting (spiller spill, snakker om serier osv.)

Vi er veldig lik hverandre og jeg liker henne veldig godt. Vi har sent bilder til hverandre og vi har sett hverandre på webcamera.

Hun har bestilt flybiletter for å besøke meg i om 7 dager. Jeg skal jobbe mens hun bor hos meg (liten leilighet, enkelt soverom) og hun skal bo hos meg i to uker.

Jeg er nå veldig usikker siden hun tror jeg er mer erfaren enn det jeg egentlig er. Jeg har sagt at jeg er en veldig uerfaren og usikker person som hun må bruke tid på. Sannheten er at jeg ikke er erfaren i det hele tatt. Jeg har aldri kysset noen og heller aldri hatt sex.

Det virker som at hun er veldig klar for et forhold ut ifra det hun skriver og er nærmest klar for å hoppe til sengs med meg.

Jeg har aldri følt meg så nær en person som jeg føler jeg er henne. Jeg snakker med henne om alt og hun sier alt til meg.

Jeg gikk for første gang gjennom facebook bildene hennes i dag, og jeg kan se hun er en aktiv jente som finner på mye rart sammen med venner. Jeg derimot er en lat skapning som ikke gjør noe nytte for meg her i livet.

Jeg gledet / gleder meg til hun kommer, men jeg fikk plutselig en veldig ekkel følelse av at hun er 110 ganger bedre enn meg, og hun ser på meg som mye bedre enn jeg egentlig er.

Måten vi oppfører oss over telefon er helt fantastisk. Jeg elsker hvordan vi snakker om alt og ingenting, men jeg er så redd for at hun har et helt annet syn på meg enn hvordan jeg er i realiteten.

Er svært usikker på hva jeg vil fram til, men jeg vil gjerne snakke med noen om det. Jeg har en del kompisser men vi snakker ikke typisk om følelser og slikt. Spesielt ikke når det kommer til å føle seg "god nok" for noe / noen. Anonym poster: c5400d1c158596555356994549ea789d

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Hør på Nittutt, han kan sine saker.

 

Skjønner du er nervøs og hvis dette er aller første gang dere skal møtes, kan du bli overfylt av glede og hjernen bli til gele, men det er bare å puste ut og få litt frisk luft.

 

Hun har allerede falt for deg gjennom samtalene deres og din personlighet, tenker dette vil gå bra og dere vil ha det veldig moro.

 

Bare prøv å planlegg og legg opp til hennes alenetid mens du er på jobb så hun ikke kjeder seg så mye.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Ett tips - vær akkurat like åpen og ærlig om usikkerheten til henne når hun kommer som du er her og forhåpentligvis har vært med henne på nett. Sannsynligvis vil hun ta hensyn til det og ta det med i sin "vurdering" av deg .. hvis det kan kalles vurdering. Jeg mener, som det er nevnt her, hun betaler for å se deg! Du kan da umulig ha gitt henne et så feil inntrykk av deg?

 

Og skulle det nå vise seg at hun har misforstått noe, så har du 2 hele uker på deg til å rette opp i det, det er masse tid om du spiller kortene riktig.

 

Og pust rolig, livet stopper ikke opp over ett ødelagt vennskap/forhold - der er flere på vei!

 

Men for å si det sånn - jenter er ikke så innmari lettlurte som mange skal ha det til. Det er det vi gutta som er. Hun har åpenbart falt for noe hos deg, og dette kommer hun for å oppleve i real life. Du har neppe greid å lure henne så grundig at denne x-faktoren ikke eksisterer i det hele tatt. Lykke til! :)Anonym poster: 0e1fe27e0fdb65a5961bc2f55df8055a

  • Liker 3
Lenke til kommentar

.. selv bruker jeg å, i liknende stressa situasjoner, tenke at "hva er det verste som egentlig kan skje?"

 

Vel, her er svaret enkelt. I aller verste fall; du har damebesøk i to uker, det er i seg selv hyggelig. OM det så er at det ikke går som du ønsker og drømmer om, ingen sex og kanskje er ikke forholdet så fantastisk som dere kanskje trodde - men vet du hva? Da er du uansett mange og viktige erfaringer rikere, og vil stille langt sterkere og tøffere neste gang noe slikt dukker opp! For det vil skje igjen, med mindre du ender opp i kirka med denne dama :)Anonym poster: 0e1fe27e0fdb65a5961bc2f55df8055a

  • Liker 5
Lenke til kommentar
Gjest Slettet-EZE0dRsY

Kjere deg!

 

Du har jo skutt gullfugelen, og får den itilegg ferdig tilbredt på et gulltalerken! Her er det bare å frotse!

 

Her har du masse å glede deg til! Ta henne med ut på middag, kino, bowling. Lage mat sammen, og gjør ting dere har pratet om tidligere! En god vin kanskje (Hvis dere er gamle nok)

 

Det å møte nye mennesker handler ikke om å være bedre/ikke bedre, men å bli kjent med hverandre. Ettersom hun tar intiativ til å besøke deg i to uker så har du hvertfall ingen ting å frykte. Hun reiser til deg og bor til deg i to uker fordi hun liker deg, ikke for at hun ikke liker deg!

Lenke til kommentar

Det meste er allerede sagt her, så jeg skal bare skyte inn at det å være usikker ikke betyr at du skal bringe det opp i tide og utide. Jeg sier ikke at det gjelder deg, men mange som er usikre har en tendens til å bruke det som unnskyldning og/eller "forklaring" for å bakke ut og ikke tørre å gjøre noe som helst. Hun vet allerede hvordan du er og har likevel bestemt seg for å besøke deg,

 

Et ninjatriks jeg har brukt med stort hell er å konsentrere meg om å oppleve følelsen uten å sette noe navn på den. Det ligger en del smått kompliserte mekanismer bak, men den korte utgaven er at hvis du opplever nervøsitet og med en gang setter merkelappen "nervøs" på den så trener du i bunn og grunn opp hjernen din til å oppleve denne følelsen hver gang du er i en lignende situasjon. Så med mindre du absolutt vil ha hjertebank og svette hender hver gang du skal møte ei jente; ikke gjør det :p

Lenke til kommentar

Her er det ingen andre ting å si enn: Kjempeflott for deg! Gratulerer, dette er er en no-brainer. Du skal klare å gjøre mye galt før hun forandrer sin oppfatning av deg som en fyr hun vil være kjæreste med. Tenk litt på det. Du har absolutt alt i ditt hjørne. Her er det bare å smile og le hele veien. Bare glede å hente!

 

Kos deg! Fortell oss hvordan det går.

Lenke til kommentar

slapp av, gutten min, du overanalyserer alt. jo mer du grubler, jo mer vil du bli usikker på situasjonen(e).

 

hun betaler for å komme til deg, hun VIL besøke deg, å ikke minst være i 2 uker hos deg.

 

Vær åpen på alle dine usikkerheter, tror hun vil sette stor pris på det.

 

å sist, men ikke minst; ikke ta ting høyttidelig. hvis du "dummer" deg ut, så betyr ikke det at hun tar neste flyet hjem.

 

Dette blir å gå bra, skal du se! :)

 

beklager kort å rotete innlegg.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Har ikke hatt mye tid alene. Hehe;-)

 

Har det veldig fint! Det gikk to dager med litt tull her og der og vi fikk snakket veldig mye. Hun bestemte seg for å ligge i gjesteseng den første og andre natten. Den andre morningen våknet jeg opp med henne godt gravd under dynen min:) Tok meg litt mer fri fra jobb for å ha mer tid med henne og trrnger vel ikke å si jeg er i noe mindre enn lykkerus.

 

Skriver litt bedre når uken er omme og jeg er igjen alene:)

 

Anonym poster: bb6d02cc0a33f15a1bba66f7c96a1378

  • Liker 3
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...