Gå til innhold
Spørsmål om helse? Still spørsmål anonymt her ×
Husk at de som svarer ikke nødvendigvis er helsefaglig personell. Ta kontakt med fastlege ved bekymringer!

Hva skal jeg gjøre? Trenger hjelp


Misamisa

Anbefalte innlegg

De siste dagene har jeg sett en ny person. En død person. En jente på sånn ca 5år. Å se henne er ikke så ille i seg selv men jeg må passe på henne. Siden hun er så liten. Og derfor ber hun meg om å gjøre ting. Hun sier foreksempel "Drikk mer, Drikk mer. Jeg er tørst" Eller "Ikke spis, jeg er ikke sulten". Når jeg spiser, spiser jeg også får henne. Når jeg drikker drikker jeg for henne. Skjønner? Alt jeg gjør har invirkning på henne. Hun kan si "Ikke sov" fordi hun ikke vil sove.

 

Så problemet da er at det kan bli litt mye. I sta for eksempel sa hun "drikk mer, drikk mer, jeg er tørst" Så jeg drakk mye mer enn jeg trengte.

Så hva burde jeg gjøre`? skal jeg slutte å høre på henne? Men jeg kan vel ikke det når hun er så liten? Da er jeg vel slem?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Misamisa, Nei, du skal drite i hva den døde personen sier.

 

De døde er ikke dine venner, de trøster deg ikke når du er lei deg, de hjelper deg ikke med leksene og de holder ikke på hemmeligheter.

 

Det du skal gjøre er å ignorere de og ikke la de være dine herrer, du er ikke deres slave.

 

Du er ikke deres eiendom.

Lenke til kommentar

Misamisa, Nei, du skal drite i hva den døde personen sier.

 

De døde er ikke dine venner, de trøster deg ikke når du er lei deg, de hjelper deg ikke med leksene og de holder ikke på hemmeligheter.

 

Det du skal gjøre er å ignorere de og ikke la de være dine herrer, du er ikke deres slave.

 

Du er ikke deres eiendom.

 

Jeg skal prøve å ikke høre på dem.. takk for råd.

Lenke til kommentar

Jeg skal prøve å ikke høre på dem.. takk for råd.

 

Ikke prøv, bare gjør det.

 

De stemmene har akkurat så mye eller lite makt som du selv velger å gi dem.

 

Men nå vet du bedre, nå vet du at du ikke trenger å høre på de stemmene. Det viktigste i livet ditt er at du gjør det du vil og ha det bra, da kan du også hjelpe venner og familie og andre mennesker som er glade i deg.

 

De stemmene du hører bare glemmer du helt vekk, dess mindre du tenker over dem dess mer vil de forsvinne.

Lenke til kommentar

Ja, jeg forsatt innlagt..

Jeg skal ta imot all hjelp. Men jeg får ikke noe hjelp mot denne døde personen før mandag. Skal jeg bare gjøre som hun sier??

 

Jeg antar at du har folk rundt deg 24/7. Prat med dem når stemmene blir for mye, rekk ut hånden og da er det aller høyst sannsynlig for at en ansatt der gjerne vil hjelpe deg på alle måter de kan.

Lenke til kommentar

misamisa?

 

Er du alene eller sammen med andre personer når du ser eller hører døde personer?

 

Mitt råd kan være å oppsøke en prest som kan rense deg. Eventuelt oppsøke et kloster eller monker og nonner kan rense deg.

 

Det kan også hende at det hjelper å flytte til et annet hus.

 

Men når du ser døde folk så er det jo det samme som hallusinasjoner? Kan det være i forbindelse med medisiner?

 

Egentlig så fatter jeg ikke hvordan folk går på medisiner. Jeg har aldri brukt medisiner for hjernen eller nervene mine og det er bra tror jeg... I mitt yrke så hører jeg ofte om folk som bare blir enda mer syke etter å ha brukt medisiner. Eller så er det sånn at folk har blitt feilmedisinert i svært mange tilfeller. Kun et fåtall av de psykiatriske pasientene med latente sykdommer opplever å bli 100% friske.Statistikkene viser at kun 15% blir helt friske før dem ligger i kista.

 

Det som er positivt er at så lenge du selv har kontroll så er alt fint. Det virker som at det som skjer med de døde er det eneste som plager deg og du vil ikke være kapabel til å være utsatt for de døde resten av livet.

 

Jeg kjenner deg ikke men jeg håper det er slik at du ikke har mareritt også at du har full kontroll men det virker som at du er usikker på om du skal gjøre det som de døde sier. Det du gjør for den lille jenta er fordi du føler et stort ansvar og du er nok helt sikkert omsorgsfull.

 

Det virker som du er litt usikker og forvirra. De døde er døde og du må forsøke å finne ut hvorfor de oppsøker deg. Finn ut når det begynte og se om det er noe du har glemt. Bruk magefølelsen din. Ikke vær stressa.

 

Jeg vil anbefale deg å aldri være alene. Begynne med yoga og meditasjon. Gjerne kinesiske qi gong kuler og de er effektive.

 

Lykke til! : )

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...