Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Penisen fungerer ikke.


Snikkers

Anbefalte innlegg

Hei.

 

Jeg er en gutt på 20 år som fortsatt er jomfru. Jeg er det av nettop en grunn. Penisen fungerer ikke som den skal. Jeg har med vilje unngått all seksuell aktivitet.

 

Jeg har trang forhud. Jeg har så trang forhud at jeg får vondt i penis når penisen er erigert.

Jeg har har kort penisstreng. Penis strengen er bare noen få millimeter lang. Når jeg trekker forhuden tilbake bøyer penisen seg før forhuden er trekket halvveis over penis hode.

Svir når jeg urinerer. Når jeg urinerer svir det i tuppen av penis, dette har vert en stund. Det har "utviklet" seg slik at penis trekker seg sammen og blir helt hard.

Rød "kvise" på penishode. Har kommet nå i det siste. Den svir hvis jeg tar for mye på penis. Hvis jeg leker meg for mye blir også penishode rødt i et område på en halv cm rundt "kvisen"

Bøyd penis. Penisen har det siste halvåret blitt bøyd. Jeg har fått en bul på venstre siden av penis som strekker seg helt opp til rett under penishode. Jeg kjenner en svak, pulserende smerte som jeg ikke hadde tidligere.

Testiklene verker. Etter jeg har fått utløsning får jeg ekstremt vondt i testiklene. Jeg går flere uker uten ronking for å få det unnagjort så fort som mulig med så lite smerte som mulig. Dette har foregått siden jeg var rundt 15.

 

Ikke tro jeg ikke har vert hos lege med disse problemene. Jeg har vert inn og ut av legekontoret siden jeg var 13. De gjør ikke så mye med det selv om jeg sier jeg har problemer. Var hos legen for tre måneder siden med forhuden og jeg fikk en salve som jeg skal bruke når jeg tøyer forhuden. Dette har hjelpet meg nok til å få forhuden over penishode og tilgang til vasking. Skal få til en operasjon så fort som mulig etter nyttår.

 

Ikke tro jeg troller. Dette er 100% seriøst. Jeg har nesten problemer med å tro det selv, og at det ikke er innbilling.

 

Hva jeg vil fram til?

Jeg har møtt en jente. Hun er fantastisk og det er en jeg virkelig liker. Har holdt på en stund og vi er klar for noe mer. Hun har nettop reist vekk. Hun blir vekke den neste måneden og jeg vil gjerne være klar for noe når hun kommer igjen. Har endelig møtt en jente jeg liker og bryr meg om og ikke er fantasi.

 

Noen som kjenner seg igjen i noen av problemene mine? Legene tar meg ikke alvorlig ved mindre jeg går til forskjellige spesialister med et problem om gangen. Prøvde klara klok, beskrev problemene mine så grunndig jeg klarte. Fikk svaret: "Det høres ikke greit ut. Du bør ta deg en tur til fastlegen!"

 

Legebesøk jeg har hatt:

16: Operasjon på bitestikkel.

16:Til ultralyd med testikkel. Fant to cyster.

16: Ultralyd med testikkel. Fant to cyster.

17: Klump på testikkel. Fant cyster.

17: Igjen ultralyd med testikkel, denne gangen den andre testikkelen. Fant tre cyster.

19: Legebesøk med penis. Fikk beskjed om trang forhud.

19: Legebesøk med penis. Fikk salve og beskjed om å tøye.

20: Legebesøk med penis. Fikk høre alt var fint.

20: Legebesøk med penis. Fikk høre alt var fint, utenom trang forhud.

20: Legebesøk med penis. Alt så normalt ut, trang forhud.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

jeg hadde også meget trang forhud men når jeg var rundt 17 så ronka jeg så hardt at jeg begynte å blø og plutselig dro jeg all huden tilbake. Etter dette har det fungert fint. Anser dette som flaks men tror du må trene mye på å dra huden tilbake. Noen ganger brukte jeg en halv boks vaselin så det ikke slulle gjøre så vondt men gli best mulig.

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Støtter tidligere svar om å finne en lege som faktisk vil hjelpe.

 

Kan fortelle om min egen situasjon, ble sammen med min nåværende kjæreste for 2 år siden (random lengde, men alle andre tall, ventetid etc er reelle)

Da hadde jeg det samme problemet som deg, bare ikke like ekstremt, jeg kunne onanere, men blowjob etc gjorde vondt, jeg var åpen fra stund en om dette med min kjæreste og hun oppfordret meg til å besøke lege, på forhånd gjorde vi en del research. Så da turen gikk til legekontoret var det første jeg ga beskjed om at jeg ville ha en omskjæring, grunnen til dette var pga trang forhud og at sex ikke var mulig, men jeg var veldig klar på at jeg skulle ha bestilt operasjon asap.

Trengte aldri gå til noen undersøkelse eller noe, rett på operasjon.

Nå vet ikke jeg hvor direkte du har vært ved tidligere legebesøk, men vær direkte og insister veldig. Jeg måtte krangle en del på at jeg ville bli helt omskjært og ikke bare fikse forhuden. Sto på kravene og omskjæring det ble.

 

Hvis du ikke kommer gjennom denne gangen heller, eller som du sier vil ha dette gjort på en måned så ville jeg kontaktet volvat eller en annen privat klinikk for å få det gjort, når jeg undersøkte kostet det cirka 6000-7000 med forundersøkelse og alt, vet at ventetiden privat kan være på ned til fjorten dager, kontra de 6 månedene det tok offentlig (takk og lov for en forståelig og tålmodig kjæreste)

 

Vet ikke om dette hjalp eller var helt unyttig, men ville dele min erfaring med noe lignende, jeg hadde aldri sett penishodet mitt før operasjonen. Hadde noe som minner om denne "kvisen" du snakker om etter operasjonen, det var rett og slett bare en reaksjon på gnissing mot hodet da det aldri hadde vært eksponert slik før, hvertfall i mitt tilfelle Anonym poster: fffa93a138b08172b96f49a21ae30128

Lenke til kommentar

Takker for at folk er seriøse.

 

Jeg har bestemt meg for å få gjort noe med den trange forhuden, men dette er bare en liten del av "problemene"

 

Jeg aner ikke hva som feiler meg og hva som står bak det. Jeg har mange teorier med jeg skyver de som regel vekk siden jeg ikke er faglært. Urinrøret mitt føles sårt og det er akkurat som jeg har dråper av urin / sperm igjen etter urinering / onanering som gjør at penisen blir hard og øm.

 

Jeg er usikker på om jeg går under kategorien jomfru siden jeg "hadde" meg da jeg var 14. Jeg gjorde det uten kondom, og det var veldig smertefult. Jeg var redd i lang tid etter, både på grunn av penisen og at vi ikke brukte prevangsjon. Det gikk heldigvis bra med hun jeg gjorde det med, og jeg kuttet henne ut noen måneder etterpå. Jeg har ikke fortalt dette til noen siden det gikk nesten ett år før jeg klarte å komme over det selv.

 

Jeg lurer på om det finnes noen som kan hjelpe meg med sexen. Er det noen som er spesialister på seksuelle problemer? Jeg er veldig nervøs for hvordan jeg gjør det i sengen mtp. jeg ikke klarer å ha et normalt sex liv med handa engang. Tanken på å gjøre det mer enn en gang i uka med en annen person skremmer meg.

Tanken er å få noen til å hjelpe meg med onanering, smertene jeg får i testiklene osv. (ikke en lege som hjelper meg å onanere, men som forteller meg hvordan jeg gjør det helt riktig og ser hvordan det er etter jeg å gjort det siden det er da problemene kommer.)

Jeg blir ikke tatt seriøs når jeg forteller hvordan penisen er etter jeg har onanert. Har vert hos tre forskjellige leger og en gang på lekevakta.

 

Fått med meg at penis er en robust sak som tåler en trøkk og at det nesten må til for å tilfredsstille det motsatte kjønn. Penisen min er en skjør liten sak som de siste årene bare har laget problemer.

 

Igjen, det var ikke på denne måten før jeg ble 17-18 år. Smertene i testiklene har vert der siden jeg først begynte å onanere som 11-12 åring. Det gikk veldig fint på den tiden og jeg kunne ronke flere ganger om dagen (jeg gjorde det også, som folk flest) Den trange forhuden var da ikke noe problem men det har blitt problematisk siden penisen har blitt en del større siden den gang.

Endret av Snikkers
Lenke til kommentar

Jeg lurer på om det finnes noen som kan hjelpe meg med sexen. Er det noen som er spesialister på seksuelle problemer? Jeg er veldig nervøs for hvordan jeg gjør det i sengen mtp. jeg ikke klarer å ha et normalt sex liv med handa engang. Tanken på å gjøre det mer enn en gang i uka med en annen person skremmer meg.

 

Jepp, en sexolog. Psykolog som fokuserer på parforhold og seksuelle utfordringer.

Lenke til kommentar
×
×
  • Opprett ny...