Gå til innhold

Hvilke soldater drar mest ut på internasjonale operasjoner?


MAroBO

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Tunge opptakskrav til styrkene du nevner bare så du er klar over det. Når jeg var på sesjon for 6 mnd siden fikk jeg beskjed om at Norge ikke deltar i utlandet for øyeblikket. Bortsett fra i Afghanistan, men der holder de på å trekke styrkene sine ut så de tar ikke inn nye folk. Fikk dog tilbud om utenlandstjeneste var av interesse ved endt førstegangstjeneste :)

Lenke til kommentar

Ett tips er ofte at jo mindre miljø jo bedre. Telemark Bataljon er den avdelingen som har hatt flest ute i Afghanistan, om du i tillegg har en spesialiststilling innen bataljonene eller HRSen er etterspørselen enda større. Skarpskytter og sting har særlig etterspørsel. Greit å være klar over at det ikke nødvendigvis er like gøy å ha såppas stor belastning etter en stund.

Lenke til kommentar

Altså, TMBN og spess.styrkene vil jeg tro er de som sender størst prosentvis del av styrken sin ut, da de er profesjonelle avdelinger, men med dem vil det jo som regel følge ett kobbel av støtteelementer også (CSS, BK osv.). Ellers har jo Panser og 2.BN hatt en del turer nedover til Afghanistan også. Men vil du være en av de første som reiser ut fra Norge, er det nok TMBN eller spess.styrker som gir best muligheter.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...