Gå til innhold
Trenger du hjelp med PCen? Still spørsmål her! ×

Til tross for tiltak så stopper PC opp på "reboot and select.." skjerm


Anbefalte innlegg

Hei

 

Har hatt PC inn til reperasjon hos komplett, der de endte med å reinstallere windows. Nå som jeg forsøker å starte opp PCen får jeg raskt beskjed:

 

"Reboot and select proper boot device or Insert boot media in selected boot device and press a key_"

 

I boot er det ingenting som tislier at "priorities" er feil, har til og med byttet om på boot av de ulike SSDene i tilfelle windows var på en av dem.

 

Videre har jeg forsøkt å bytte om til 1st priority i Boot for cd rom, slik at jeg kan kjøre OS cd for reinstallasjon - men har har jeg inntrykk av at PCen kjører i slowmotion, og 5 min etterpå kommer den til samme skjerm og beskjed om "Reboot and.."

 

Da kan jeg altså hverken endre noe i boot rekkefølge da alt tilsynelatende er i orden, og jeg kan heller ikke reinstallere windows (vet ikke om windows engang er installert) da PCen ikke får startet opp OS cd. Er det noen som har en formening om hva dette skyldes? Må vente til imorgen før jeg kan komme i kontakt med hva han teknikkeren har prøvd å gjøre.

 

 

Legger ved lenker til de forklarte skjermbildene:

 

http://i.imgur.com/Zfipv.jpg?1

http://i.imgur.com/By9GB.jpg

http://i.imgur.com/5Fntx.jpg

http://i.imgur.com/ueoEQ.jpg

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Takker for svar!

 

Kan nevne at jeg bruker 3 corsair SSDer og har et MSI hovedkort. Jeg antar at den western digital er min 1 tb hdd. Og ja christerm det var det han teknikkeren i dag sa at jeg burde prøve. Han sa selv at han ikke hadde dette problemet, men at det tilsynelatende skyldes at pcen var i RAID, noe jeg ikke kunne huske å satt opp.

 

Uansett, kan kort fortelle at jeg har hatt et langvarig problem med denne PCen siden kjøp. Hovedproblemet har vært at PCen ved oppstart slår seg av og på i et ulikt antall intervaller, hvorfor aner jeg ikke. Ofte gikk det hele 40 oppstarter før han startet opp fullstendig, og ettersom tiden gikk fikk pcen symptomer som bluescreen, freeze, og at ikoner ved oppgavelinjen forsvant i 5 10 sekunder.

Frustrasjonen er at Komplett ikke tar dette seriøst, har hatt mang en småfrekke kundebehandlere (dog har hatt veldig god erfaring med komplett tidligere ved andre kjøp) og etter 3 reperasjoner så nevner aldri teknikker hvordan han forsøkte å fikse hovedproblemet, og ender med å formatere PCen - som ved sist løsning

 

Nå i dag når jeg forsøker å starte opp PC så er det samme gamle igjen - PC slår seg av og på nonstop. Er så frustrende å ikke bli hørt, til tross for så mange skriftlige og muntlige henvendelser. Har derfor filmet seansen og skal uploade filmen på youtube imorgen på jobb og sende link samt hele problemstillingen til Komplett. Kanskje de endelig tror meg da. Har et ørlite håp om å få en tilsvarende ny PC, har hatt denne over et og et halvt år nå.

Endret av nacario
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...