Gå til innhold
Spørsmål om helse? Still spørsmål anonymt her ×
Husk at de som svarer ikke nødvendigvis er helsefaglig personell. Ta kontakt med fastlege ved bekymringer!

Anbefalte innlegg

Lurer på en ting når det gjelder spiseforstyrrelser, men vet ikke helt om jeg klarer å formulere meg på en forståelig måte, men får i alle fall prøve. Det jeg lurer på er liksom hvor "ille" en spiseforstyrrelse må være for at den skal bli behandlet og bli tatt seriøst.

 

Jeg kan vel si at jeg er deprimert. Om den er så gale vet jeg vel ikke. Føler for tiden meg i ganske "bra" og "lett" humør, men jeg er like håpløs på å få ting gjort og ukonsentrert og søvnforstyrret som når jeg er i veldig dårlige perioder. Fikk på effexor i et par måneder før jeg i enighet med legen min sluttet på tabelettene, om må ærlig si at jeg har følt meg mer oppegående etter jeg sluttet på dem. Selvskader, og har flyktige suicidaltanker.

 

Har slitt med mitt forhold til mat i kanskje de fire siste årene. Begynte med overspising/trøstespising. Selv har jeg alltid ment at jeg bare var en svak person uten selvkontroll, men har aldri sett på motivene bak det. Det begynte for alvor å bale seg på i august i år. Overspising med renselse, først ved oppkast, så med avføringsmidler i tillegg. Jeg begynte å ha perioder hvor jeg ikke spiste/spiste minimalt også. Men for å si det sånn er jeg veldig dårlig på å ikke spise. Sprekker alltid. Det skal også sies at jeg ikke kaster opp eller bruker avføringsmidler hver dag, men oppkast blir det en del ganske av i uken, og avføringsmidler hovedsaklig som helgekos eller om jeg har fri ;)

 

Legen sendte en henvisning til spiseforstyrrelsesseksjonen på sykehuset, men den ble avvist, og ironisk nok, da jeg leste brevet, satt jeg på rommet med nærmere 10 000 kcal rundt meg, kastet opp og proppet i meg dulcolax..... Venter fortsatt på svar fra DPS.

 

Kan vel nevne at siden jeg er ganske overvektig ser jeg ikke på min spiseforstyrrelse som veldig seriøs og viktig, for det er jo alltid nok som vil trenge mer hjelp enn meg.

Endret av BOluffa
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...