Gå til innhold

Eizo L557 17" LCD


senstad

Anbefalte innlegg

Jeg har tenkt å kjøpe en kampanjePC, men vil bytte ut skjermen som følger med (19" CRT) til en 17" LCD. Selgeren roste (naturligvis) Eizo l557 gjennom skyene med sin TCO03 godkjenning osv. Er dette en skjerm noen av dere kan anbefale evt. fraråde meg å kjøpe? Skal kjøpe gjennom en Komplett butikk..

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Denne skjermen ble nylig testet av "HjemmePC" og fikk terningkast 6! Den ble bl a omtalt som "suveren på alle punkter" og hadde visst ekstremt bra fargegjengivelse osv. ;) Fanken har lyst på den skjermen selv :D Kjøp den du, det er garantert et godt kjøp! Eizo er oxo kjent for kvalitet, som er verdt å betale de ekstra kronene for. Skjermen er forresten den eneste som jeg vet om som har en garantert levetid på 5 år, i motsetning til andre som pleier å ha 3 år...!

Lenke til kommentar

er den sorte fargen rundt som gjør at den ikke får nyeste standard godkjenningen. Er mer behagelig i lengden for øynene å ha en lys grå kant runt skjermen da fargene ikke blir så intense, men har selv sort kant runt min samsung lcd og har ingen problemer med det.

 

sort intensiverer fargene, mens den vanlige lyse datafargen nøytraliserer litt/ er nøytral mot fargene.

 

uten å ha sjekke vil jeg med 99.9% sikkerhet si at det er eneste forskjellen mellom skjermene.

 

så blir ditt valg egentlig om du ønsker sort eller vanlig datagrå farge.

Lenke til kommentar

Noe av tco 03 sine krav er blant annet at skjermen ikke skal være sort. Det er visstnok ikke så bra for øynene som om den er grå. Så derfor kan ingen sorte skjermer bli tco 03 godkjente. Ville absolutt kjøpt sort :yes: . eizo designet er ganske kjedelig (synes jeg), men blir betydelig bedre med sort farge.

Lenke til kommentar
Skjermen er bestillt nå  :smile: ... Kommer med anmeldelse etter hvert.. Den vant for øvrig hjemmePCs test av 17" lcd (fikk terningkast 6) som tidligere nevnt av Flakkman. Men bør man gå for svart skjerm m/ TCO-99 eller grå m/TCO-03 eller er det bare smak og behag...?

Du kommer til å bli meget fornøyd med skjermen. Jeg fikk i dag Eizo L767 19" LCD, Grå TCO-03. Denne bruker nøyaktig samme teknologi som L557 (samme LCD serie). Utrolig behagelig og godt bilde :D

 

Når det gjelder fargen, så er det mest smak og behag. Sort skjerm er ikke ergonomisk riktig og får derfor ikke like god TCO sertifisering som den grå modellen. Selv valgte jeg grå. Synes det blir litt for stor kontrast mellom sort kant og selve skjermbildet (men det er bare min mening).

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...