Gå til innhold
Trenger du hjelp med PCen? Still spørsmål her! ×

Blåskjerm ved utskrift


Anbefalte innlegg

Har en ny bærbar HP Probook maskin som jeg har fått et problem med. Har installert en ny HP Officejet 6600 skriver på den. Problemet er at hver gang det skrives ut, kommer det en blåskjerm. Noen ganger rekker man å få ut hele utskriften, mens som oftest kommer den under utskrift.

 

Jeg har fjernet og av-installert skriveren, lastet ned nye drivere fra HP og installert på nytt uten hell, problemet er der fortsatt, og jeg lurer på hva jeg skal gjøre nå? Noen som har noen tips?

 

Trond

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
  • 2 måneder senere...

Ser at jeg burde sende en oppdatering her..

 

Forsøkte mye rart og holdt på i evigheter. Fikk etter en stund kontakt med HP support som ba meg laste ned noen nye drivere som skulle løse saken. De påsto at det var usb 3 driverne som var problemet. JEg gjorde så og det så ut til at det fungerte, men nei, etter en liten stund var det på'n igjen. Derfor ble skriveren gitt opp for en periode før jeg igjen tenkte at FILLER'N, det må da gå an å få dritten til å funke, ellers får man levere den og skaffe en ny. Så jeg bestemte meg for å følge oppsaken og tok igjen kontakt med HP support, (med en Probook får man visst litt bedre support). Viste seg at det var enda en ny driver ute og ja, den gjorde susen. Så problemet VAR Usb 3 som HP tydeligvis har hatt problemer med, men det er endelig løst :-)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...