Gå til innhold

Kommentarer til bildetråden


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Morsomt med gamle klær nybb. Ser utrolig bra ut på deg, jeg liker det! Fasomgen bak er fin, fordelen er at du har noe unikt som ikke alle går med.

 

Går ut ifrå at det var meg du meinte, sidan nybb ikkje har posta i bilettråden på ei stund:)

 

Takk! Men akkurat Levi's 501 er jo ikkje spesielt unikt, og spesielt ikkje dei siste to åra (har blitt veeeldig poppis med avklypte 501, gjerne i litt "boyfriend-fit"). Dei fleste er dog litt meir slitt enn mine, og det er vel kanskje litt av poenget...

Lenke til kommentar

Nemaid: Nå er jeg for sent ute, men antrekket ser bra ut. Burde lagt litt mer innsats i slipsknuten.

 

Milanjo: ikke dum den, til den prisen kan du jo gjerne sende den på vaskeri og få en skjorte som nesten er som ny til en veldig god pris.

 

Sensiw: Fin jakke, men skoene var forferdelige.

 

Cricket: Lite flatterende form på buksene.

Lenke til kommentar
Gjest Slettet+9871234

Cricket: Lite flatterende form på buksene.

Må si meg enig i dette. Litt for høyt skrev for min smak. Gjør seg kanskje bedre som shorts, men jevnt over lite flatterende.

Lenke til kommentar

Cricket: Ikke heeeelt fan av buksen, du har såpass pene former at jeg ville tro du passa en bukse med lavere skrev. bakenden din får også litt 'bestemor'-fasong, men det kan bare være bildene.

Den ville dog kanskje passe bedre som shorts. :)

Toppen var pen, jeg liker dem litt gjennomsiktige. :blush: :thumbup:

Endret av Christian B
Lenke til kommentar
Gjest Slettet+9871234

Det er These Glory Days kjøpt på Volt. Kanskje litt stiv pris til å være en så enkel jakke, originalt 1199,-, men var 30% avslag, så slo nå til da jeg fant en jakke som jeg syntes var grei.

Syns det var noe kjent med emblemet på siden! Akk. Blir nok å kjøpe meg jakke der, ja. Har kikket litt rundt, bl.a. på Dressmann, men finner ingenting. Samtidig har jeg sett minst fire eldre menn som har samme jakke der i fra når jeg har vært på jobb. :roll:

Lenke til kommentar

Cricket: jeg synes antrekket var fint jeg. Buksa satt stort sett bra etter mitt syn. Hofte, rumpe og lår kom fram på en positiv måte (kommentaren om bestemorrumpe skjønner jeg rett og slett ikke, med mindre alle bestemødre man har sett har vært tidligere centerfold-modeller). Den kunne kanskje vært litt lavere i livet, men det ser helt greit ut slik det gjør nå også. Spesielt med den toppen, da antrekket totalt sett gir litt retrovibber (selv om det godt kan være du som gir retrovibbene da jeg fortsatt har den gamle kjolen du postet her tidligere på netthinnen). Ellers er jeg enig i at den vil gjøre seg enda bedre som shorts.

 

Jude: stilige sko!

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...