Gå til innhold

Jeg vil bygge en spill-PC , Hva trenger jeg?


Anbefalte innlegg

Jeg vil bygge en spill PC som fint kan kjøre spill som battlefield 3 på max settings, så jeg lurer på hvilke deler jeg trenger?

Jeg har allerede mus,tastatur og skjerm.

PCen skal være stasjonær og jeg ønsker ikke bruke stor mer enn 6 000 på den(Jeg kan bruker mer dersom det er helt nødvendig.)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Er enig angående 560ti og GTX 570 samt HD6970 skal man kjøpe noe slik handler man på bruktmarkedet omtrent til tusenlappen. Det kan være godt kjøp.

 

AMD Radeon HD 7950 OEM - 3 Gb GDDR5 - PCI-Express 3.0 (AMD-HD7950-3G) er jo godt kjøp til 1 959 kr men piximania er ikke kjent for å være god på kundeservice så det er jo en risiko. Regn med denne neppe er stillegående og neppe så bra til overklokking.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Duger denne psu'n?

http://www.dustinhom...hProvider_dacsa

Får den til 438kr i såtilfelle.. Modulær og greier. Ingen anelse på kvalitet på den,men hvis den er grei så må jo dette være ett godt kjøp?

 

http://cdon.no/elektronikk/power_antec_high_current_gamer_hcg-620m_620w-19242228

 

http://cdon.no/elektronikk/samsung_830_series_basic_128gb_ssd_r%3a520%2fw%3a320_2.5%22_sata-3_bulk-18943623

Endret av otl
Lenke til kommentar

Har selv en pc bygd etter Black Refinery (med litt modifikasjoner) til ca. 5.5k utenom skjerm og tastatur. Kjører BF3 veldig veldig bra, og har til gode å oppleve problemer med noe som helst av spill, utenom gta4, men det skyldes en dårlig port.

 

Og dette er et år siden. 6k er plenty, forskjellene du får i praktisk forstand for 3k mer er (IMO) ikke verdt det når du har så lave kriterier til pc'n.

 

Edit:

Er dere virkelig seriøs når dere sier at han må ut med 10k for å spille BF3? tull.

Endret av Credibility
Lenke til kommentar

okei, jeg vil ha det som fungerer best, best pris og flinkest til å kjøre spill, +, jeg har tenkt til å kjøre alle spillene mine på trådløst internet, må jeg ikke da kjøpe en ny del slik at PCen kan bruke trådløst internet?

hva heter den delen og hvilken er best?

Lenke til kommentar

Da må du ha en sånn, eller en sånn. Jeg anbefaler den som går på PCI.

 

Tja, du får forrigegenerasjons i5 i bytte med en SSD som er OK, til kr 250 ekstra. Skjermkortet er verdt ca. like mye. OP må se selv hva han har lyst på her; en ny SSD på samme størrelse koster ca. 600,- utenom.

Endret av Torpedo_Peter
Lenke til kommentar

Okei tusen takk for gode tips :) men nå må jeg bestemme meg, hva er absolutt ALT jeg trenger, alt fra trådløs nettverksdings til hovedkort? hva ble dere enige om om hvilke deler som hva best?

Jeg kan som sagt nå bruke max 9000 kr på alt, så jeg vil gjerne ha en oppsumering av ALT jeg trenger, jeg så dere var uenige i tidligere innlegg så er litt usikker...

Jeg vil ha det sånn at jeg kan kjøre bf3 på ultra. :) og gta IV/V på MAX.

+ black ops 2 på MAX

Lenke til kommentar

Kjøper du CDONs THOR slipper du å sette sammen maskinen selv, ellers er det omtrent helt jevnt mellom de to forskjellige forslagene. I tillegg er frakten fra CDON svært billig.

 

THOR kommer uten en wifi-adapter, så dette må du ha utenom. Her er USB det enkleste da du bare kan plugge den rett inn i maskinen uten å måtte åpne og skru, men som sagt så kan det hende at du får en bedre opplevelse med PCI.

 

Edit: Hovedkortet i THOR har ikke PCI, men det har PCI x1.

Endret av Torpedo_Peter
Lenke til kommentar

PCI bruker en gammel standard.

 

Hvis man må ha denne intern i maskinen:

 

Har jeg selv mest tro på D-Link DWA-556

 

Om man er villig å prøve trådløs bro: Netgear

WNCE2001 Ethernet to Wireless

 

Selv har jeg kun vært borti D-Link DWA-160 den funger jo helt greit om man kobler den på fremsiden av pcen eller med 2 meter usb kabel, men hastigheten er jo ikke veldig impornerne så beste er nok å bruke RJ45 cat 5e eller cat 6 kabel.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...