Gå til innhold

Mote- og velværecafé.


Anbefalte innlegg

Jeg vet ikke om du noen gang har prøvd en oilskinjakke? Hvis ikke kan jeg nevne at den ikke puster i det hele tatt. Derfor fungerer den heller dårlig som vinterjakke, selv om den er foret. Jeg regner med at du klarer å se for deg hvordan det er når du først begynner å svette i en oilskinjakke på vinteren... Ikke særlig digg når du blir kald igjen. Når den er foret funker den jo heller ikke særlig godt som høstjakke, fordi den er for varm. Det blir rett og slett hverken fugl eller fisk.

 

Nå vet jo du selv best hva du er ute etter, men jeg vil ikke råde deg til å kjøpe en foret oilskinjakke som ikke har muligheten til å ta ut foret. Du får flere modeller som har muligheten for å kjøpe forskjellige typer for som du kan ta ut og inn som det passer deg, så hvis du absolutt vil ha for ville jeg heller kjøpt en av dem, så du har muligheten til å ta det ut. Hvis du er åpen for å kjøpe uten for finnes det flere modeller som er så og si like som Sapper, bare uten for.

Hvor er bruksområdet til Sapper? Om det ikke er en god vinterjakke, ei heller en god høstjakke? Forslag til modeller som er mulige å bruke på vinteren som ligner på Sapper tas i mot med takk. Per i dag har jeg bare en tynn høstjakke, en ulljakke og en litt tykkere foret som jeg bare bruker til å base i snøen med.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Likte fargen, og den så forsåvidt ganske bra ut ellers også.

 

Kan vel forsåvidt få tak i Cheap Monday i Norge? Hvor får man tak i det merket egentlig?

 

MEN, tviler på at det er så mange som faktisk selger mørkerød Cheap monday i Norge.

 

Jeg vet det ligger en ganske stor jeansbutikk nede i Oslo sentrum der de har Cheap Monday.(husker dog ikke hva den heter akkurat nå..) Ellers vil jeg vel tro at det er enkelte kjeder som fører det.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...