Gå til innhold

Oktoberfest - Tjernshaugen - 28/2,8


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Noen skikkelige klassiske saker i starten her. På 5. okt. har du tittelen i behold, sterkt dypblått mot gult. 6. oktober var en skikkelig troll i eske. Var først da jeg åpnet i full størrelse at jeg fikk se solide startrails. Vet ikke hva du mener med "bomme på elementene", er det trail-sentrum du snakker om?

Lenke til kommentar

Takker så mye for kommentarene:)

 

@ k.n.b, ja, ønsket egentlig nordstjerna og sentrum bak øverst på toppen av stolpen. Synes også at de linjene som ledninger og stolpen utgjør kunne vært plassert bedre enn slik det er her. Jeg prøvde men det var ganske fiklete å få til, så da jeg først fikk stjerna bakom stolpen så gikk jeg for det . Får prøve igjen senere:)

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Vel, da måtte jeg desverre legge inn håndkledet på denne festen. Selv ikke på pinglenivå har jeg fått til å produsere nok bilder denne gangen.

 

Legger inn en oppfølger til det siste bildet "Link til omverden" tatt den 11. oktober - Som jeg synes sitter bedre komposisjonsmessig, men som kanskje ikke har like gode farger?

 

post-253987-0-74451600-1350546854_thumb.jpg

4867 sec. - f/10 - iso 100

Lenke til kommentar

Siste utgave av link til omverdenen er en sterkere komposisjon enn dne første. Har du vurdert å konvertre den til sort/hvitt og skru opp kontrasten?

 

Takk for det, ja, kompet er sitter bedre, men bedre farger på det første. Når det først er lysforurensing under polarstjerna (har Oslo i nord) så kan det være greit med et lite skylag som gir fargene litt mer liv.

 

Det er et godt forslag å gjøre det du nevner, stjernesporene vil komme bedre frem, men samtidig ta detaljer i forgrunnen - men det er ikke sikkert det er store tapet :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...