Gå til innhold

Wii U får regionlås (WiiU)


Anbefalte innlegg

Langt flere ledd sier du ? Nevn noen eksempler er du snill. Eneste fornuftige jeg kommer opp selv er selveste produsenten som står bak konsollene som kan kreve en del av kaka fra spillprodusentene. Resten er så si likt.

Transport

Sertifisering

Utviklingsmaskinvare

Digitaldist. det avhenger av Konsolprodusentene, de selv som setter stopper for dette, ved at ekstern part ikke kan lage en app for salg av spill som kan kjøres fra Konsollen.

Nettopp, men det endrer ikke det faktum at de fysiske butikkene mangler reell konkurranse fra en nettbutikk, som fører til at konsollprisene er høyere enn PC-prisene.

 

De har allerede muligheter for kjøp av spill online gjennom deres egne portaler... Så det argumentet ditt for konkuranse fra digitalverden stemmer ikke helt heller.

Så det nå, var ikke klar over at Sony og Microsoft hadde gjort dette enda, sitter nemlig ikke med konsoll.

Problemet er vel heller da at Sony/Microsoft har ingen grunn til å senke prisene i motsetning til Steam.

Nok en gang, konsoll er langt dyrere enn PC, selv om det er relativt billigere å lage spill til.

Konsollspillene er nok dyrere, men maskinvaren er fortsatt billigere, at totalene ender opp ganske likt har nok ikke like mye å si.

Men annen forklaring kan være at, PC spill, er per idag elendige porter fra konsoller, derfor kan du selges så billig. Men igjenn, har man eksempler på ekslusive PC spill, som ikke er like dyre som konsollspill.

Eller så har det med Steam å gjøre, som har ført til at butikker har måttet forsøke å konkurrere på pris mot noen som sitter med langt lavere kostnader uansett.

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

nok en spiker i kista for nintendo det her ja, neste full begravelse. kansje like greit, nintendo har utspilt sin rolle, og er ikke lenger relevant med sin nye konsol som har 8 år gammel tegnologi... når nextgen ps4/x720 kommer er det ikke noen som vil kjøpe en wii-u som kjører spill av kvalitet mobil/tablet i forholde til ps4/x720.

 

Skulle nesten tro vi var i 2006 like før Wii lanserte, og ikke i 2012 når Nintendo skal lansere oppfølgeren til denne generasjonens mestselgende konsoll.

 

ja ikke sant.. nintendo går bare ennda mere bakover en framover vær gang... folk orker ikke det her, når de har hatt et løp på 8 år med ps3/x360, da vil mann ha noe nytt.

Vennligst forklar meg hva som gjør at Wii U ikke er noe nytt i forhold til 360/PS3, jeg skjønner ikke hva som er "8 år gammelt" med Wii U.

Siste rykte er at Wii U sin grafikkprosessor er basert på en E6760 fra AMD for grafikkprosessoren, det er strengt tatt 1.5 år gammel teknologi (som er like ille som PS3 var i sin tid.)

Endret av arni90
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Det riktige svaret på deres misnøye mot dette og andre produkter er ikke å piratkopiere spillene, men å la være å kjøpe konsollen. Men det er klart, ingenting er vel som å finne argumenter for å fortsette snyltingen med god samvittighet.Selv om jeg hater slik sperre, så er jeg helt overbevist om at hverken Nintendo eller noen andre bør forsøke å appellere til dem som piratkopierer for å "straffe" produsentene. Disse vil alltid finne en "god grunn" til å fortsette piratkopieringen - slik posten ovenfor illustrerer da han selvsagt har hacket sin SONEFRIE PS3 og piratkopierer der også.

Jeg kjøper ikke konsoller, jeg holder meg til PC. Det er sikkert noe som vil forsette å piratkopiere hvis alle restriksjoner blir fjernet, men det vill bli færre!

 

Jeg ser mange serier jeg liker over nettet.

Jeg ville ikke last ned ulovlig hvis det var tilgjenelig for alle regioner, men det er det selvfølgelig ikke.

 

Jeg mener at pirat kopiering kan bransjen takk seg selv for. De har aldri fulgt med i timen, flere millioner filmer, serier og sanger har blitt delt ulovlig over nettet i over et tiår.. Først nå begynner de å få på plasse en ording over nettet, men selvfølgelig setter de restriksjoner over landegrensene, noe som fører til piratkopiering.

 

 

Lenke til kommentar

Urk. Er så lei regionforskjeller. Det hadde vært helt greit hvis alle regioner fikk det samme innholdet innen et eller annet rimelig tidspunkt, men det er altså ikke tilfelle. Ta PSN som eksempel. USA-versjonen av PSN tilbyr en hel drøss gamle eksotiske rollespill som kan få enhver fan av sjangeren til å sikle (til og med Suikoden har de) mens Europa-PSN stadig må ta til takke med mainstream skit. Det er til å bli kvalm av. Hvem er det som bestemmer at Suikoden kan lanseres i USA men ikke i Europa? Newsflash: europeere kan engelsk (muligens ikke franskmennene, but who cares) så det er bare å lansere samme utgaven som i USA god damn it. Det kan da umulig være mange kostnader forbundet med det. Argh.

Lenke til kommentar

Du glemte eller oversåg det jeg skrev om overprisa spill gjorde du ikke?

 

Og jeg kjøper konsollen fordi jeg har lyst og spille de ekslusive tittlene til Wii U. Tingen er at prisen på spilla der også vil komme på samme nivå som 360 og PS3 bare fordi det er en konsoll. Det finnes absolutt ingen grunn for at et konsoll spill skal være 100-200 kr dyrere enn et PC spill. Ingen.

Så du synes det er helt greit at vi skal betale for spillene du spiller :roll:

 

Hva i alle dager er det du prater om? har du noen gang lastet opp et spill du har kjøpt? om ikke så kan du holde sånne idiotiske kommentarer for deg selv. Folk som kjøper det og laster opp gjør så frivillig.

Om du kan forklare meg hvordan pengene dine havner opp på lønnslippen til utviklerne så trekker jeg det tilbake.

Ikke det nei? Da er det vi som kjøper som betaler for at spillene du spiller skal bli tilgjengelig, så du kan laste dem ned. Og det vi får tilbake er DRM.

 

Om jeg ikke liker villkårene til et spill eller spillprodusent, så kjøper jeg ikke spillet, jeg laster det ikke ned: jeg holder meg unna. Om alle hadde gjort det så hadde det sikkert gitt litt signaler også, nå ser de kun på piratkopier som tapt salg og vi ender opp med enda mer DRM.

  • Liker 2
Lenke til kommentar

 

Vil bare si at du gjør en god jobb her mot alle disse snylterne, men jeg tviler på at det er særlig mye poeng. Dette er folk som aldri vil betale for spill uansett, og som bare bruker det de kan for å rettferdiggjøre at deres handlinger medfører at folk mister jobben og det som verre er. Men bra at det finnes folk som deg som gidder å si i fra, det fortjener støtte!

 

Så også at Samco hadde skrevet et godt innlegg, så til tross for min personlige historie med ham, må jeg bare få gratulere og utrykke min støtte også der!

Lenke til kommentar

 

ja ikke sant.. nintendo går bare ennda mere bakover en framover vær gang... folk orker ikke det her, når de har hatt et løp på 8 år med ps3/x360, da vil mann ha noe nytt.

 

Jeg tror du blander sammen "folk" med din egen personlige mening. At du ikke er interessert er greit nok - men det spørs nok om ikke "folk" har helt andre prioriteringer enn deg - og til din forbløffelse velger å kjøpe nintendos produkter enda en gang.

Lenke til kommentar

Det handlet ikke bare om å tjene penger, det handler om ha fornøyde kunder som er villig til å kjøpe tjenester og varer. Å fokusere bare å ha størst mulig inntekt, er aldri noe lønnsomt i lengden. Bare se på Ubisoft, og hvor deres Piratkrig har ført dem, mange av PC-spillerne boikotter spillene deres. Man "eier" ikke kundene sine, dette er bare et av flere konsollene som fins der ute som tilbyr underholdningstjenester, og med en gang folk våkner opp og oppdager sine muligheter som fins der ute, skal det ikke så mye til at de "skifter beite". Alle spill blir ikke lansert over alt, og det kan hende man flytter mellom landgrensene, og dette kan igjen skape unødvendige ulemper for kunden. Eller kan få en slags plasibo effekt "Erk..enda et kontrolltiltak, la meg være fri!", så folk lar være å kjøpe dette..

 

For de aller fleste ville dette ikke ha noe å si, altså denne sperren. Men "online" handel har jo sprengt alle grenser de siste 10-årene, så vet ikke helt om denne regionsperren er så lønnsomt langsiktig..

 

Dette poenget er greit nok, men som du selv skriver på slutten, så er det veldig få dette vil ha noe å si for - og konsekvensene i form av misfornøyde kunder blir nok neglisjerbare i forhold til den økte inntjeningen.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...