Gå til innhold

Hvordan funker virusprogram?


Ultrabad

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Yo har fått ny gaming laptop og laster ned en del for spilling og sånn så vi ha ett virusprogram som funker har mcafe trial som er helt fucked sperrer alt. om jeg får virus fjerner mcafee det da..? Og hvilket virusprogram burde jeg Kjøpe/laste ned i fremtiden??

 

Anti-virus programmer er programmer som skanner alle filene på datamaskinen og ser om det er noen av de filenes ''fingeravtrykk'' som matcher de av forskjellige virus som Antivirusprogrammet har i sin massive database. Det er rett og slett bare å se etter fingeravtrykket til viruset og se om det stemmer overens med databasen.

 

(Det er i hvertfall slik jeg har forstått det.)

 

Last ned Microsoft Security Essentials. Et bra program som også er gratis.

er den bedre enn mcafee?

 

Alt er bedre enn McAfee. Selv har jeg brukt Avira Antivir i veldig mange år. Har fungert utmerket for meg. Så bra, at jeg vurderer sterkt å kjøpe fullversjonen.

Lenke til kommentar

Da har jeg fått kjeft/tilsnakk/korreks eller noe for at jeg oppførte meg barnslig. Helt enig. Så beklager den meldingen min. Den kom spontant og uten tanke om noe ondskap.

 

Så fortsett diskusjonen dere. Holder meg fortsatt til MSE og kjører MBAM me jevne mellomrom. Usikker på om man bør ha bedre program hvis man laster ned mye som det er risiko med.

Lykke til i jakten :)

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...