Gå til innhold

[Løst] IPhone 4S 64Gb salgspris?


Anbefalte innlegg

Hei gutter!

 

 

Som dere vet så kommer IPhone 5 neste månde i Norge, og jeg har en iPhone 4S 64gb som er veldig pent brukt med ingen riper. Så jeg lurer hvor mye tror dere jeg får solgt den når iPhone 5 kommer? Jeg kjøpte den når den kom i Norge, og den er ikke operatørlåst. Alt som var med følger med + kvittering. Fargen er svart.

Endret av Charlotte-H
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Du kan jo prøve å starte høyt. Er det liten interesse for den er det bare å senke prisen litt.

Vil tro ca. 4000 kan være en fornuftig startpris, ettersom den er brukt. Prisen er jo selvfølgelig opp til deg å bestemme, men det er vel tvilsomt at noen betaler mer for en brukt telefon.

Endret av iGlenn
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Jeg så litt på Finn.no og der ligger det mange ute til rundt 4000,- og disse telefonene har mindre lagring enn din. Du har jo den modellen med størst lagring, så den burde jo være verdt noe rundt der.

Nå sier jeg ikke at du får solgt den til den prisen, men jeg syns det virker som et fornuftig sted å starte i alle fall.

 

Er det ingen som viser interesse for telefonen er det bare å senke prisen litt. Så er det bare å vente og se.. er det fremdeles ingen som viser interesse er det bare å senke den på nytt. Sånn kan du fortsette helt til du får solgt den. For alt jeg vet kan det hende du må helt ned til 2500,- f. eks for å få solgt den, men det vil jo tiden vise. Tålmodighet kan lønne seg i alle fall. :)

Endret av iGlenn
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Hvis du selger den til 2500, så får du solgt den i løpet av kvelden, hehe. Brukt prisen på iphone er ganske høye. Hvis du setter prisen til 4000, så blir det vanskeligere å selge den. Spørs hvor desperat du er, og hvor rask du har lyst til å selge den. Ny prisen på 64gb er rimelig høy, om tlf din ikke har riper, så får du nok en fin pris. Sett heller høyt, å gå nedover. Folk liker å prute, om du setter lavt, får du ikke så mye igjen for den.

Endret av samye83
  • Liker 1
Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

2 år gammel, ny skjerm foran og bak, og ny ramme (så visuelt sett, helt ny)

 

Dvs da fikk du solgt den for 2000 kr siden du brukte ca 1500 kr av dine penger på ny skjerm foran og bak, og ny ramme :) Det er vanskelig å selge iphone 4S for over 3500 kr på finn.no per dags dato. Jeg starta med 4500 kr og kom ned på 3500 kr :D

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...