Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Wikipedia: "Objektivitet er et mål for en journalists arbeid i ulike sammenhenger." - VGmener: Objektivitet må gå!

 

Faremo erklærte seg innhabil før #Mæland sin avgang. @VGmener: Faremo må gå!

 

Erna åpner for mistillitsforslag mot Jens. @VGmener: Erna må gå!

 

Jens Stoltenberg tok bilen til jobb i dag. @VGmener: Stoltenberg må gå!

 

Vadim Demidov hinket av gårsdagens landskamp med lyskeskade. @VGmener: Demidov må gå!

 

 

Twitter: https://twitter.com/VGmener

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Stoltenberg burde selvsagt gått og Ap burde satt inn en annen statsminister frem mot valget. En borgerlig mindretallsregjering er meningsløst i vårt system.

 

Det er interessant å lese rapporten og se hvordan den avslører Ap, hele det norske systemet, den norske "folkesjelen", den norske udugeligheten. Så er det nå like avslørende å lese fra ansvarlig tosk etter tosk at de "blir så lenge de har tillit"(sic!) og at de "tar ansvaret". Mens det burde være en selvfølge at slike folk forsvinner, blir de i Norge bare sittende i et gjensidig støttende udugelighetsnettverk. De beste til å rydde opp etter langvarig udugelighet er aldri de personene som hersket over udugeligheten. Det gjelder i alle sammenhenger.

 

Så ser man i leserinnlegg at de individene som stemmer på Ap for alt i verden vil at alle som har utvist dødelig udugelighet må bli sittende. Ikke engang internt skal Ap gjøre endringer i deres øyne. Og det er en grunn til at de reagerer slik. De er en del av den allestedsnærværende norske feighets-og ansvarspulveriseringskulturen. De føler instinktivt at ingen må noensinne bli stilt til ansvar for udugelighet, for da kan også de selv komme unna med det på sine respektive nivåer i samfunnet. Dette beskriver også nettopp hvordan uhyggelig mange nordmenn må sies å være mindreverdige borgere. Feige, unnvikende, ansvarsfraskrivende.

 

Stoltenberg har aldri hatt noen egenskaper som gjør ham egnet til å lede det offentlige Norge. Hvem som erstatter ham fra Ap frem mot neste valg er mindre viktig. Viktig er det at han og andre direkte ansvarlige går, slik at landet ser at fatal uaktsomhet og bevisst skadevold faktisk får følger i dette samfunnet. Det har i seg selv en svært viktig oppdragende effekt på alle.

 

Det finnes et betydelig mindretall av oppegående mennesker i dette landet som stemmer alle mulige ulike partier. Det som er spesielt med Ap er at nesten ingen av disse finnes der. Ap er feighetens og ansvarspulveriseringens høyborg i Norge. Nettopp derfor finner slike mennesketyper seg hjemme i Ap.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...