Gå til innhold

Er dette et godt kjøpt som student pc?


Anbefalte innlegg

Har en søster som skal ha seg student pc, som også bør vare i noen år. Er helse og sosial eller noe i den duren, så er ikke allverden som kreves.

 

Hun ble anbefalt denne av elkjøp, Samsung. Noen som vett om dette er et bra kjøp, eller har et bedre forslag i samme prisklasse, helst litt under i såfall.

 

Hun har litt lyst på macbook pro. Er dette noe hun bør gå for/styre unna eller er det bare smak og behag? Da ville det nok blitt den student pakken macbook pro 13" til litt over 7000. Ut i fra hva jeg har sett så er dette et bra tilbud (?), for eneste prisene jeg finner for slike maskiner ligge fra ca 10k og oppover. Hun har riktig nok ikke brukt mac før, men alt kan jo læres.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Hmmm, finnes det et studenttilbud for MBP til 7000,- sier du? Hvor da? Finner ingenting på elkjøp sine sider!

 

Du får Macbook Pro 13" til 7296 kr om du skal starte på en skole i Rogaland Fylkeskommune.

 

http://www.eplehuset.no/elevmac/

 

OT: Vil sterkt anbefale at søsteren din velger MBP istedenfor den samsung pcen. Vil også anbefale å bytte ut harddisken i Macbooken med en SSD, da vil den fungere utrolig mye bedre og raskere.

Endret av Racazar
Lenke til kommentar

Lenovo ThinkPad E530 er en god all-round maskin, som jeg mener er et bedre kjøp enn Samsung'en.

 

Selv om jeg ikke selv er "eplespiser", vil jeg si at MBP 13" er en veldig god "studentpc". Relativt liten størrelse og vekt, som gjør den lett å frakte med seg. Meget god byggekvalitet og godt batteri. Ikke noe typisk spill-pc, men til nettbruk, kontor og skolearbeid er den glimrende.

 

Lenovo'en er relativt mye kraftigere, og kan dra det meste av spill på i alle fall medium setting. Samtidig er den større og tyngre å dra med seg. Lenovo har generelt god byggekvalitet, men konkurrerer ikke direkte mot Mac'ens alu-body.

 

Annenhåndsverdien er nok også vesentlig bedre på MBP. Husk at du fint kan installere Windows på Mac'en dersom OSX ikke faller i smak.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...