Gå til innhold

[Løst] Årsstudium + ta opp fag


katlar

Anbefalte innlegg

Hei! Jeg skal gå psykologi årsstudium ved UiB til høsten, og ønsker å ta opp noen fag i tillegg for å samle poeng. Noen som har noen erfaringer om det lar seg gjøre å kombinere årsstudiet og ta opp to-tre fag i tillegg, men samtidig få brukbare karakterer på begge?

 

Målet er å få A'er på årsstudiet, og toppkarakterer i S1, samfunnsfag og 1P/2P. Hadde 1T og 2T på vgs, fikk 5 på begge, slik at jeg vil ta P-matte bare for å få seksere på vitnemålet. I tillegg vil jeg få 0,5 studiepoeng for S1. Matte er et av mine sterkeste fag, så jeg tror det vil gå greit å lese på egen hånd. Spørsmålet mitt er bare om det vil la seg gjøre kombinere med psykologistudiet, der karakterpresset er veldig høyt, samtidig som jeg får et liv ved siden av lesingen.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Ser at du satte tråden som løst, men det kan jo hende at noen andre leser denne også og lurer på noe lignende.

 

Det skal godt gjøres å klare det du planlegger. Bare for å si det rett ut, toppkarakterer på høyere utdanning er langt fra det samma som toppkarakterer på VGS. VGS sitt pensum består av, les, gjengi, les, gjengi, memorer... Mange som går på en smell når de kommer til universitet / høgskole, og er vant med å få gode karrakterer.

 

Planleggning, disiplin, et par mindre turer på byen, og at du faktisk har kapasitet til det. Men ingenting hindrer deg i å prøve ;)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...